Navigold Görüntü ve Ses Sistemleri Ekran Ve Ses

Navigold Görüntü ve Ses Sistemleri Ekran Ve Ses
Ahmet
27 Kasım 2023 19:1512.602

Navigold DS 6250 model bir teyp satın aldım ve bir süre kullandım. Ancak şimdi ekranımda dört farklı tema beliriyor; bunlardan bir veya iki tanesi Apple, diğer ikisi ise Android işaretini taşıyor. Ayrıca, bir kabloyu bağlama ve araba işareti bulunan temalar var. Her iki durumda da cihazın sorunu nedir anlayamıyorum. Cihazı resetliyorum ancak bu işlem de bir çözüm sağlamıyor.

Ali
Ali
30 Ekim 2025 20:48

Daha 1 hafta oldu alalı. Benimde aynı sorunum var. Sizleri aydınlatan oldu mu acaba. Nereye bas virmak gerekli

15 Ekim 2025 09:54

Bende de aynı sorun çıktı düzelmiyor ana sayfaya çıkmıyor resetleyince yine aynı yere geliyor çözümü yoksa geri göndereceğim aldım

Eki aç
Altındag
Altındag
6 Ağustos 2024 07:56

Sorunu çözebiildiniz mi?

Navigold Ds-980s Android Başlatılıyor Hatası

Oğuzhan
22 Mart 2024 19:2711.691

Navigold DS-980S teyp aldım, kısa süre sonra 'Android başlatılıyor' hatası almaya başladım. Yardımcı olabilir misiniz? A...

1 Yorum

Navigold Görüntü ve Ses Sistemleri Sürekli Ses Gidiyor.

Emrah
23 Şubat 2024 10:3014.828

Trendyol'dan aldığım Navigold DS 6250 model double teyp montajı yapıldı; ancak bir süre sonra ses kesildi. Çıkarıp soket...

1 Destek1 Yorum

Navigold Multimedya Sistemleri Güvenli Sürüş Modundan Çıkamıyorum Ve Ayarlara Giremiyorum!

NavigoldMultimedya Sistemleri Güvenli Sürüş Modundan Çıkamıyorum Ve Ayarlara Giremiyorum!

Gökhan
Navigold Multimedya Sistemleri  Otoses Sistemi Sıkıntılı!

NavigoldMultimedya Sistemleri  Otoses Sistemi Sıkıntılı!

Hüseyin