Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Narin Moda Gelinlik Siparişinde Yaşanan Mağduriyet

23 Ekim 2023 18:21

Temmuz'da olan düğünüm için Mayıs ayında Antalya Narin Moda (ışıklar) 'dan gelinlik ve annemin de elbisesi için siparişlerimizi verdik. Özel dikim istememin sebebi ameliyatlı olduğum için diğer gelinlikleri taşıyamayacak olmamdı. Ücretlerini de banka hesaplarına yatırdık. Bizleri devamlı oyalayarak provaya çağırmayarak 2 ay kadar iletişimde kalarak sözler veren v... Bey, şehir dışında olan düğünüme gitmek üzere yola çıkacağım gün teslim etmedi. Olayın iki gün öncesinde ise başka birinin gelinliğini giydirerek güya prova aldı. Onda da elbise patladı zaten. Haftalarca gündüz randevu verip ki elbise için beraber kumaş seçimine bile gitmiştik, genellikle saat 10.00'a dükkan kapalıydı. Ve son güne geliyorum. Ne gelinlik vardı ortada ne de annemin elbisesi kalıplarını kestim dediği mankene asılan kumaş parçaları... Saat akşam dükkanı açtırıp ilk giymiş olduğum gelinliği alıp çıktık. Buraya güvenip sipariş veren bir çok gelinin gelinliği yoktu devamlı karşılaştığımız manzara çat kapı bir dükkan. Yaşanan o strese, gerginliğe ve mağduriyete asla değmeyecek iş anlayışı. Yapamayacağını söylemek zor olmamalıydı ama oyalamak, yapacağım demek ancak hiçbir şey yapmamak ne kadar iyi dikimi olursa olsun değmeyecek bir yer.

30 Ekim 2023 14:27 (Şikayetten 6 gün sonra)
Deniz
Deniz
01 Kasım 2023 05:45

Cevabını için teşekkür ediyorum ancak yeterli gelmedi üzgünüm. Senelerdir Antalya'da bu isim ve tabelada iş yapan firmanın sizin tarafınızdan duyulmama ihtimali yok ve bunu maalesef göz ardı edemeyeceğim. Bir çok insanın mağduriyetini süren davalar vb. Çözemez ne yazık ki.

Şule sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 12:30

25 Haziran 2023 13:51
İkra Moda Gelinlik Kına Günü Elbisesi İle İlgili Yaşadığım Sorunlar

Yanlış Ölçü, Düzelmeyen Elbise Ve Teslimatta Fiyat Artışıyla Büyük Hayal Kırıklığı

30 Temmuz 2025 16:12
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 16:29
Sibel Arıcı Gelinlik Düzgün Gelinlik Dikmiyor, Gelinliği Giydiğin Gibi Söküldü
Keziban sonuçtan hiç memnun değil

Narin Gelinlik Kiralama Kabusu: Hayal Kırıklığı Ve Zor Anlar

27 Ekim 2024 17:36