Muratbey Beyaz Peynirde Kırmızı Leke

22 Nisan

A101 markette kaliteli ve güvenli olduğunu düşünerek aldığımız Muratbey beyaz peynirini daha yarısını bile yiyemeden kırmızı lekeler oluşmaya başladı. Üstelik son kullanma tarihine daha 4 ay vardı. Daha önce de aldığım en iyi diye bildiğim markaydı. Neden böyle oldu hala anlayamadım. Hayal kırıklığına uğradım.

Muratbey Beyaz Peynirde Kırmızı Leke
Muratbey Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 3 sa 47 dk
Muratbey Logo
22 Nisan 16:38

Sayın Sümeyye Ç. Tarafımıza yaptığınız şikayet bildiriminizle ilgili gerekli süreç başlatılmıştır. Size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla; Muratbey Gıda San. Tic. A.Ş.

Muratbey Logo
24 Nisan 15:04

Sümeyye Ç. yaşadığı sorun ile ilgili bilgilendirme yapılmış, memnuniyet sağlanmıştır. Saygılarımızla; Muratbey Gıda A.Ş.

Muratbey Kokmuş Ve Kesilmiş Peynir.

03 Mayıs

700 gram Muratbey Sürmeli taze beyaz peynir ürününü A101 kapıda uygulaması üzerinden satın aldım. Lakin peynir ekşimiş ve kesilmiş bir vaziyette geldi. Bir iade talebi oluşturdum lakin A101 kapıda müşteri hizmetleri tarafından talep reddedildi. A101'den karşılık alamadığım için aldığım peynir ürünün...

Muratbey Kokmuş Ve Kesilmiş Peynir.

Muratbey Peynir Acı Tadı Var

24 Mayıs

101 marketten Muratbey beyaz peynir aldım. Tarihi geçmemiş ama çok acı. Kesinlikle tadı bu değil. Şimdi götürsem değişmeyecektir çünkü fiş isteyecek. E sonuçta peynir bozuk çıkar dur fişi saklayım diyemezdim. 100 küsur tl verdim sonuçta. Hiç yakışmadı 102 markete ve Muratbey markasına

Muratbey Beyaz Peynirin Mazot Tadi

25 Ocak

Magim marketten aldığım Muratbey beyaz peynirin mazot benzeri bir tadi var. Hiç peynire benzer bir aroması yok. Üstelik son kullanma tarihine de 6 ay var. Markaya güvenerek almıştım ama beni şoka uğrattı bir gida maddesi nasıl böyle bir tada sahip olur.

0 Yorum

Muratbey Şikayetvar üye markasıdır