Mücahit Güney Official Düğün Fotoğrafçısı Pişmanlığı!

22 Ağustos 2023 11:39

Mücahit Güney düğün fotoğrafı çekimlerinde Reels için çekilen videoların silindiği söylenerek video tarafımıza atılmadı. Unutup kendilerinin sildiği aşikar. Yalan söylüyorlar. Önden parayı alıp hizmeti tam yapmıyorlar. Üç aydır peşlerinde koşturuyoruz. Adam yerine koyup doğru dürüst cevap bile alamıyoruz. Bir başka birime suç atılıyor veya sorumluluk alınmıyor. Bizden sonra bir çok çiftin videolarını sitelerinde paylaştılar utanmadan. Paylaştıkları kişilerde fenomen, bizi insan yerine koydukları yok. Kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyorlar, iş ahlakı olmayan insanlar.

Ayrıca fotoğraf albümünü o kadar kalitesiz yapmışlar ki insan önüne çıkarmaya utanırım. A4 kağıdına basıp göndereceklermiş az kalsın. Kargo ücretini de bize ödettiler bilgi vermeden. İşe yeni başlayan tek başına çalışan başka bir fotoğrafçı kadar bile kaliteli olamadılar. Sözde bu piyasada adı olan, işini kaliteli yaptığı görünen insanlar. Bu şekilde düşünüp keşke bu fotoğrafçıyı tercih etmeseydim. Tam bir pişmanlık.

Yasin
Yasin
Şikayeti Çözüldü

Haklısınız dediğiniz sorunları aynı şekilde tarafıma da yaptılar bilgi vermeden kargo ücreti ve geçen seneki albüm alanlara istinaden bizlere de dediğiniz gibi ince albüm gönderildi anılar olmasa çöpe atılmalık ve 250 TL albüm kapak fotoğrafı ücreti dediler anlaşmaya göre paket içerisindeki her şey dahildi sözde

Loop Art Reels Videomuzu Çekmemişler Pişmanız

04 Şubat 2024 18:29
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 19:51