Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Müberya Sağlam Makeup Studio Müşteri Memnuniyetsizliği. Gelinler Arasında Ayrımcılık Yapılması

05 Temmuz 2024 17:25

Merhaba, 22-23 Haziran'da düğünüm vardı. M****** S***** Van Stüdyosu'nda hazırlanmıştım. Orada fotoğraflarım çekildiği için fotoğraf çekme gereği duymadım ama baktım ki benimle aynı gün çıkan gelini her gün paylaştılar. Benim fotoğrafım ortada yoktu. Kendilerine yazdığımda görüldü. Atmayı tercih ettiler. Tekrar yazdım, silindi dediler. Bence onlar da yaptıkları işi beğenmediler ve böyle bir yalan söylediler. Kesinlikle müşteri memnuniyeti yok, gelinler arasında ayrımcılık yapıyorlar.

14 Temmuz 2024 10:25

09 Temmuz 2024 16:43

Merhaba, 22-23 Haziran'da düğünüm vardı. M****** s***** Van Stüdyosu'nda hazırlanmıştım. Orada fotoğraflarım çekildiği için fotoğraf çekme gereği duymadım ama baktım ki benimle aynı gün çıkan gelini her gün paylaştılar. Benim fotoğrafım ortada yoktu. Kendilerine yazdığımda görüldü. Atmayı tercih ettiler. Tekrar yazdım, silindi dediler. Bence onlar da yaptıkları işi beğenmediler ve böyle bir yalan söylediler. Kesinlikle müşteri memnuniyeti yok, gelinler arasında ayrımcılık yapıyorlar. Personel davranışı yanlış

11 Eylül 2024 19:37

Gelin Makyajım Başkasına Yaptırıldı Saçım İçin Bekletildim Ve Stüdyodan Geç Çıkarıldım

30 Haziran 2025 17:04

Eda Demirbaş Beauty Studio Yalandan Oluşan Kuaför

23 Ocak 2024 11:10
Ece sonuçtan hiç memnun değil

By Sedef Şeker Make Up Studio Disiplinsiz Ve Kaba

21 Nisan 2024 03:42