Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Rossi Rs50 Mars Almama

29 Nisan 2024 14:27

Motolux Rossi RS 50'yi alalı bir ay oldu. 500 kilometre bakımı için servise götürdüm ve 80 cc'ye yükseltme yapıldı. Bakımı tamamlandı. Şimdi motosiklet sürekli marş almakta zorlanıyor. Servis, 'Getirin bakalım,' diyor ve 'Bizdeyken bir sorun yok,' diye ekliyor. Ben ise ürünü iade etmek istiyorum. Hiç memnun değilim. Servise gitmekten başka çaremiz yok ama sorun çözülemiyor.

27 Mayıs 2024 14:59

Motolux motor aldım 1.5 ay oldu 55 binlere ödedim 3. Taksiti gelecek motorumu 3 hafta ancak kullanabildim 500 km bakımını yetkili servise yaptırdım beraberinde 80cc ye yükseltilmesi yapıldı. Yaklaşık 1 aydır da yükseltme yapıldığından beri arızaları oluyor gaz kesme stop etme servise götürdüm 3 kere en sonunda 2024 model olduğu için attıkları yazılımın uygun olmadığını fabrikanın da bunu onlara bildirmediğini yazilim için beyni fabrikaya istediklerini söylediler. Daha sonrasın da Beyni gönderdiklerini söylediler. Bugün yine aradığım da tekrar beyni fabrikaya gönderdiklerini söylüyor servis. 55bin lira verdiğim motora daha doğru düzgün binemedim kimse müşteri hizmetleri açıyor derdimi anlatıyorum 10sn sonra ses vermiyor servis fabrikaya yönlendiriyor. Motorun iadesini talep ediyorum hala mevcutta garantisi devam ediyor yükseltilebileceği söylenen motor başkalarının yükselttiğinde problem yaşamadığı motorda daha 1 ayda problem yaşıyor olmam kusurlu ürün demektir. İadesini talep ediyorum aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvuracağım 09.05.2024 ten bu yana hala sorun çözülemedi motor beyni hala fabrikada ide talep ediyorum

22 Mayıs 2024 18:32

22 Mayıs 2024 16:06

15 Mayıs 2024 17:22

Motolux motordan aldığım motorla ilgili sorunlar yaşadın servise götürdüm bana aktardıkları bilgiyi doğrulamak için fabrikayı arıyorum 3 kere aradım 3 kez aktarıldım 3 kez derdimi anlatırken ilkinde telefon kapatıldı diğer 2 görüşmede ise karşı taraf ses vermedi sorunumu çözüm sağlanamadı almam gereken bilgiyi görüşüp alamadım

08 Mayıs 2024 15:26

Rossi rs50 0 aldım bayiden 500 bakimi yaptırdım 80cc yükselttim. O gün bugündür gaz yemiyor servise gidiyorsun bir şey yok diyor. Geri alıyorum gidiyorum otoparkta durduk yere çalışmamaya basliyor arıyorum servisi getirmen lazım e çalışmıyor getiremiyorum çekici getirmen lazım. Servisleri başka kendi bayii başka absürtler rezalet kesinlikle motolux markasi tavsiye etmiyorum çözüm içinde aranmak istemiyorum en kısa sürede elimden zararına çıkarıp satacağım hurdadan başka bir şey değil rezaleeeet

29 Nisan 2024 14:36 (Şikayetten 8 dakika sonra)
15 Mayıs 2024 17:51

Arıyorum 3 kere daha ararım sürekli ya yüzüme kapatılıyor ya da karşı taraf ses vermiyor cevap bulamıyorum muhatap hiç bulamıyorum

27 Mayıs 2024 15:02

09.05.2024 ten beri çözüm sağlanamadı iki kere beyin servise gitti fabrikaya gitti hala çözüm yok sonuç yok ya sorunumu çözün gönderin bir an önce ya da yeni motor talep ediyorum ya da paramı iade edin. Mağdurum haftalardır

11 Haziran 2024 22:03

Bugün motorun serviste 32. Günü bugün servisten almaya gittiğimde denememi istediler ve sorun devam ediyordu motoru geri almadan orada bıraktım yarin motoru fabrikaya yollayacaklarını söylediler sorun giderilemedi ancak yasal süreç çoktan doldu geçti motorun değişimini ya da iadesini talep ediyorum tüketici mahkemesiyle sureci uzatıp ne kendimi ne motolux markasını uğraştırmak istemiyorum. Sorunumun çözülmesini istiyorum

11 Ekim 2024 13:12
İlkay sonuçtan çok memnun

Motolux Rossi RS 50 Çözülemeyen Sorun

İlkay
27 Ağustos 2024 12:02
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
13 Kasım 2023 23:39