Motolux Rossi RS 50 CC Stop Etme, Marş Almama

Motolux Rossi RS 50 CC Stop Etme, Marş Almama
İsakerem
05 Şubat 2024 20:37

Motolux rossi RS 50 CC stop etme - marş basmama sorunu henüz motoru alalı 6-7 ay kadar süre oldu fakat bu süre zarfında sadece ilk 3 ay kullanabildim motoru geri kalan sürede motor yattı taksitlerini ödemekle kaldım. Yaşadığım sorunlar sırasıyla ilk olarak tekte çalışmama zamanla bu sorunu silindir piston değişimi ile halledildi.

Fakat tekrar arıza vermesi 1 hafta sürdü. 2. Sorun iste gazı her kestiğim de kırmızı ışık vb. Her durduğumda stop etmesi oldu. 3. Sorun ise hiçbir şekilde marşın basmaması ve motorun çalışmaması oldu, bu sorun için ise komple marş sistemi ve akü değişimi yapıldı.

Fakat sonuç yine yeniden değişmedi. Buradan motolux yetkililerine sesleniyorum, ürününüzü aldığıma pişmanlık duyduğumu belirtirim sizden istediğim ya para ya da ürün değişimi olacaktır. Kısa sürede çözüme kavuşturmanızı arz ederim.

06 Şubat 2024 08:45 (Şikayetten 12 saat sonra)
21 Mart 2024 10:06

Değerli Müşterimiz İsakerem İ., 27797076 numaralı başvurunuz ile ilgili işlemleriniz tamamlanmış ve çözüme ulaştırılmıştır. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. MOTOLUX

Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Motorum Gaz Yemiyor

Kerim
27 Haziran 2024 08:56
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Rossi RS Enjeksiyonlu Arıza

10 Eylül 2023 22:15

Motolux Rossi RS50 Motosikletimde Aylardır Süren Arıza Ve İlgisiz Servis

Muhammet
11 Ağustos 2025 19:13
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
13 Kasım 2023 23:39