Moon Yapı Gayrimenkul Görükle Problemi

10 Mart 2023 21:17

Moonyapı Görükle'nin sahibinden.com'daki 1+1 daire fiyatları çok uygundu ofislerine davet ettiler gittik. Fiyatı uygun olan dairelerin problemli olduğu söyleyerek daha yüksek fiyattan problemsiz bir daire önerdiler, gittik gördük ve sözleşme imzaladık. Sonra bankadan kredi süreçlerine başladık. Kredi süreci devam ederken mal sahibinin evi satmaktan vazgeçtiği söylediler ve biz de doğal karşıladık ve sözleşmeyi feshettik. Kaporayı iade ettiler fakat eksper için ödediğim bedeli iade etmediler. 2 aydan daha uzun bir süre oldu hala oyalıyorlar. Aradığımda, sözleşme imzaladığımız şirket müdürü sorumluluğu üzerine almayıp satış temsilcisine yönlendiriyor. Asıl rahatsız olduğum konu bir süre sonra almak istediğim daireyi daha yüksek bedelden ilana koydular. Güvenilir bir emlak ofisi değil.

Tahir
Tahir

Tüketici Hakem Heyeti'ne dilekçe yazın, e devletten bile yazıp şikayet edebilirsiniz. Haklı bulunursanız, paranızı alırsınız.

Recep
Recep

Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum arkadaşım. Bende ilanlarını görüp yatırım amaçlı almak için Ankara'dan gelecektim. Okuyunca vazgeçtim.