MLT Danışmanlık Hizmeti Mağduriyeti: Hesap Sorunu!

27 Ekim 2024 22:401.499

MLT Danışmanlık firmasından almış olduğum Section 3 suspend hizmetinden memnun kalmadığımı belirtmek isterim. Amazon hesabımız Section 3 suspend oldu ve MLT Danışmanlık ile iletişime geçtik. Sağ olsunlar her suspendi açtıklarını söyledikleri için biz de güvenip hesabı verdik fakat sürekli aynı belgeleri atıp hesabı mahvettiler. Hesapta 30.000$ değerinde envanter olduğunu söyledim, çok dikkatli olmamızı belirttim fakat demek ki çalışma sistemleri bu; hep aynı evrakı gönderip duruyorlardı. Toplam 2 hesap verdik fakat ikisinde de hiçbir Başarı elde edememeleri ile beraber hesaplar geriledi.

1 Destek
5 Kasım 2024 14:24

Mlt danışmanlık tarafından işleme alınan mağazamızın envanterinde 30.000$ değerinde ürün olduğunu belirttiğimiz ve çok dikkatli hareket edilmesi gerektiğini defalarca söylememize rağmen dikkate alınmamıştır. Ve bunun üzerine dikkatli ozen gösterilmediği için hesapta hiçbir gelişme olmadı. Ve sonrasında işlem yapılması için başka bir firma ile anlaştığımızda da hesapta çok sayıda hatalı aksiyon alındığı belirtildi. Ücret iadesi aldık fakat hesapta alınan hatalı aksiyonlar nedeni ile hesapta hiçbir şekilde gelişme olmadı maalesef ve ürünler envanterden kurtarılamadı. Section 3 suspend furyası Türkiye'ye geldiğinde bunun açılma örneği daha gelmemesine rağmen insanların hesaplarını kabul edip alıyorlar. Açamayacaklarını bildikleri halde hesapları etkisiz hale getiriyorlar. Ve hesaplar hatalı aksiyonlar dikkatsizlik nedeni ile kurtarılamıyor. Bu suspend turu drop suspend türleri ile karşılaştırılamaz diye defalarca uyarmıştık Hesabımızın sağlığı hatalı aksiyonlar nedeni ile bu hale getirilmesinden dolayı mlt danışmanlığın bu dikkatsizliği nedeni ile envanterde bulunan yüklü miktarda ürünün kurtarılamaması söz konusudur. Aşağıda belirttiğimiz 2 dekont mlt danışmanlığa ödediğimiz mağaza ödemesidir ve 1 ihlal ödemesi gerçekleştirdik ve o ihlali bile kaldıramadılar bu %0 Başarı oranına hitap etmektedir.

5 Kasım 2024 17:26 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhabalar efendim Olmuş olduğunuz suspend türünde destek aldınız ve size %100 açılıcağını belirtten bir durum söz konusu dahi olmamıştır bizler ile çalışmış olduğunuz suspend'li hesabınızda alınan aksiyonlar bizden başka kimse bilemez ve içeriğine erişemez. Kişiler sizin aklınızı bulandırmak için bu içeriği belirtmişler onun dışında bizlerden almış olduğunuz pakettin iadeli bir paket olduğunu ve sizlere bunun ödemesini yaptığımızı ve diğer hesabınız ile ilgili iadesiz paketten yararlandığınızın bilgisine sahiptiniz ve sizlere ücret iadesi yapılmıştır sizlerle son whatsapp mesaj görüşmemizi alt tarafta görünücek şekilde paylaşım sağlayacağız sizlerin ne yapmak istediğinizi anlamamaktayız ve sizlerin kafasını farklı yerlerin karıştırdığından dolayı bu durumun olduğununda farkındayız sizlere belirttiğimiz gibi iadeli bir paketten yararlandınız ve iadeniz size yapılmıştır. İadesiz bir paketten yararlandığınızdan durumun ne olduğunu biz sizlere iza ettik efendim Saygılar MLTDANIŞMANLIK

5 Kasım 2024 17:27

Whatsapp görüşmesi efendim

5 Kasım 2024 20:19

Öncelikle iadesiz hesabın işleminde sahte fatura gönderildiği için Amazon bizi sahtecilik ile suçladı ve hesabın tekrar açılmayacağını belirtti. Sahte fatura atacağınızı bize belirtmediniz hem ücret iadesi olmayan paketi savunuyorsunuz ama hesap etkisiz hale geldi ve açılmaz artık. Ücret iadesi yapılan hesaba gelecek olursak ücret iadesi yapmış olmanız hesabımızın sağlığını etkilemediği anlamına gelmiyor. Hesap çok kotu bir şekilde geri geldiği için bize biz ne yaparsak yapalım açılmıyor. Siz bize %100 Başarı oranı vermeseniz de sosyal medya ve söyledikleriniz ile tüm suspend türlerini açtığınızı söylemiştiniz. Ben şu an hiç memnun kalmadığımı dile getiriyorum en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum ücret iadeli paket aldım, ücretim geri gönderildi ama hesap mahvoldu bunu değiştiremeyiz

6 Kasım 2024 00:52

Ramis Bey Tekrardan merhabalar Hesabınız bize geldiğnde sahtecilik suspend olmuş ve aldığınız ürünlerin faturası mevcut olmadığı dile getirdiniz? Ürününüz loreal paris ve elinizde fatura olmadığını belirttiniz Bu işlemler yapıldı ve sizler bizim gönderdiğimiz hiç bir belgeye ulaşamaz ve özellik fatura hazırlayın dediğiniz kısımlarda mevcuttur . Lütfen birbirimizi kandırmamıza gerek yok açıcaksın herşey kanıtlı bir şekilde elimizde mevcuttur şikayet var platformuna giren herkes bu durumu okuduğu zaman bizleri ne demek istediğini çok iyi anlıcaktır. Amazon'da hesabı Ürün Orjinaliği yani FBA Sahtecilikten dolayı kapatılmış bir hesaptır kanıt ise aşağıdaki görsel'den ulaşarak görebiliceksiniz. Bizlere kendisini albert faturası hazır mı? diye sorduğu whatsapp mesajı'da aşağıda kanıtlı bir şekilde görüntülüyebiliceksiniz .

6 Kasım 2024 00:54

Tekrardan sizlere belirttiğimiz gibi efendim bizim evraklarımızı biz size belirtmeden içeriğini kimse öğrenemez cünkü savunmalar yada yapılan tüm işlemler'de ise kişiye özel hazırlanarak yapılır 1 Sene 4 ay içerisinde 1700 aşkın amazon'da hesabı kapatılan insanların hesaplarını aktivasyonunu geçirdik Sizlerin Hesabı açılmadığın'da bu durumu bu şekilde kullanma hakkına sahip olmuyorsunuz. Yapılan işlemin iadesini almanıza rağmen Saygılar MLTDANISMANLIK

6 Kasım 2024 01:37

1. Si L'Oreal Paris ürünümüz için elimizde fatura olmadığını kimse söylemedi fatura Türkiye distribütörü faturası ve siz dediniz Amazon turkiye faturalarını kabul etmiyor. İngiltere Albert horizon faturası yüklediniz sürekli ve Amazon bizi sahtecilik ile suçladı. Biz Türkiye distribütörü faturası gönderdiğimiz de sadece reddediliyordu sahtecilik ile suclanmiyorduk 2. Si Albert horizon faturası bir işe yaramayınca avustrayla faturası deneyeceğiz dediğiniz için bende onu hatırlattım burada insanlara yanlış izlenim vermeyiniz. Görselde ben albert faturası hazırmı diye sormamışım albert faturası gönderilmeyecek bilginiz var mı demişim. Çünkü hiçbir işe yaramamıştı

6 Kasım 2024 02:28

Ramis bey dikkat ederseniz eğer orada paylaştığım ilk appealınız bizim göndermediğimiz sizin bize ilk yazdığınız zaman gelen cevap ondan sonra biz aksiyon almaya başladık ?

6 Kasım 2024 02:29

Orada avustralya faturası hazır mı diye sormuşsunuz efendim ?

Amazon Japonya Hesap Askıya Alınması Ve Yanıltıcı Danışmanlık Hizmeti

9 Aralık 2024 17:122.107

MLT Danışmanlık Amazon Japonya drop suspendi Ara depo olmadan dropshipping yapmış oldum ve bu, açılması en zor suspend t...

1 Destek