Esra sonuçtan hiç memnun değil

Mini Space'te Güvenlik Ve İlgisizlik Sorunu

15 Kasım 2024 16:06

Eskişehir Özdilek'te bulunan Mini Space'e dün oğlumuzu götürdük. İki senedir eğlensin, oynasın, mutlu olsun diye götürüyoruz ama dün manav bölümünde bir kız oğlumun işaret parmağını ısırdı! İki tane abla, biri kasada diğeri çocuklarla ilgilenmesi gerekirken mutfak bölümünü süpürüyordu! Ben gördüm. Direkt kostüm çocuğumun parmağı anında şişti, morardı. Kapalı olan abla buz getirdi, merhem sürdü. Diğeri de bu olayın yaşandığını görünce hemen elindekini bıraktı, çocuklarla ilgilenmeye başladı. Yani böyle olması için illa birinin canı mı yanması gerekiyordu? Durum o ki yoldan geçenleri alıp koyuyorlar, oyun ablası diye. Çok merak ediyorum, diplomaları ne o kızların? İki tane abla hariç diğerleri fos, çocuk bakmaktan bir haberler. O gün içinde çocuklar birbirine vuruyor, ablalar görmüyor. Çocuğun biri kum havuzunun olduğu bölümden aşağı sarkıyor, ablaların umurunda değil. Aileyi dün bekleyemedik, acile götürdük çocuğumuzu. Bir şey çıkmadı Allah'tan ama artık Mini Space bizim için bitmiştir. Mini Space!

Didem sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 23:44

Agora AVM Ced-Go Sorumsuzluğu, İlgisizliği Ve Güvensizliği

Gizem
01 Ağustos 2024 19:03

Ced-Go İzmir Westpark AVM'de Düşen Kızımın Dişi Sallanıyor

Enver
04 Nisan 2024 10:32
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Çocuğumun Düşmesi Sonrası İlgisiz Ve Duyarsız Personel

29 Nisan 12:12