Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango Millipiyangoonline Bonusu Bilerek Kullandırmadı

Milli Piyango Millipiyangoonline Bonusu Bilerek Kullandırmadı
04 Ocak 2024 23:18

Yılbaşı bileti almak için 22 aralıkta Papara üzerinden 500 liralık Milli Piyango online kodu satın alarak aynı gün aktifleştirdim. Kampanya kapsamında 1-2 gün sonra da 125 lira Bonus yüklendi. Bu bonusun son kullanma tarihi de 01.01.2024. Millipiyangoonline sitesinde daha önceden uzaklaştırmam varmış bu sebeple bilet alamadım.

Bakiyemi kullanamadım. Mail atın uzaklaştırmayı kaldıralım dediler. Yılbaşından 1 hafta önce 24 aralıkta hesabımın aktif edilmesi için mail gönderdim. Ama özellikle o bonusun süresi bitene kadar hesabım aktive edilmedi.

Yılbaşı bileti alamadım. Ne zaman bonusun süresi bitti o zaman baktım hesabım aktif hale gelmiş. Kampanya yapılıyor 125 lira Bonus veriliyor.

Ama bonusu kullandırmamak için böyle oyunlara başvuruluyor. 125 liramı iç etmiş olabilirsiniz ama bir müşteriyi kaybettiniz. Böyle devam ederseniz daha çok müşteri kaybedersiniz benden söylemesi.

05 Ocak 2024 08:44 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Bizimle ilgili görüş, öneri ve düşüncelerinizi müşteri destek hattımızdan iletebilirsiniz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

Mustafa sonuçtan çok memnun

24 Aralık 2023 00:56
"Geçte olsa dönüş yapılarak telafi edileceği söylendi. 2 gün bekleyeceğim bakalım. Teşekkürler..."
Milli Piyango Online Bakiyemi Kullanamıyorum
Emir sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 11:40
Aykut sonuçtan çok memnun

12 Aralık 2023 01:11
"Burçin Hanım aradı ve şikayetimle ilgilendi. Bir daha aynı sorunu yaşamamam için gerekli bilgilendirmeleri yapacağını bildirdi ve memnuniyet adına 2 gün içinde bir Bonus eklemesi yapacağını iletti. Kendisine teşekkür ederim."
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Bonusların Sıfırlanmasına Rağmen Hesaptan Kaldırılmıyor Ve Müşteri Hizmetleri Yanıt Vermiyor

22 Ağustos 2025 03:38
bonuslarin-sifirlanmasina-ragmen-hesaptan-kaldirilmiyor-ve-musteri-hizmetleri-yanit-vermiyor-1.jpg

31 Aralık 2023 02:35