Adilseyar
06 Mart 2024 22:36

Midea 24000 BTU kaset tipi klimam p3 hatası verdi. Servisi aradım, servisteki arkadaş kompresör değişmeden düzelmez dedi. Fiyat sordum, 22.500 TL dendi. Henüz gaz ve servis ücreti hariç. Yani toplamda 25-30 bin tl'ye mal olacak. Bunun üzerine servis isteğini iptal ettim. Daha sonra midea tarafından arandım ve kompresör için 20.000 TL fiyat teklif ettiler.

1) midea'nın sayfasında yüklediğim görselde, kablo, ana kart veya basınç hatası olabileceği belirtiliyor. Ancak servis, görmeden kompresör değişikliği gerektiğini söyledi. Servisi iptal ettim. Anlaşılan o ki midea klimalar, en pahalı parçalarıyla bozuluyor.
2) 24000 BTU kaset tipi klimanın güncel fiyatı 63.000 TL iken, tamiri için en az 25.000 TL isteniyor. Bu durum gerçekten inanılır gibi değil.
3) internette benzer kompresörler 8.500 TL iken, sanki alternatif yokmuş gibi bir üslupla 'alın ve takın' deniyor.

4) indirim yaparak iyilik yaptığını iddia eden midea'ya inanmak güç. Diğer markaların 15.000 TL daha ucuza sunduğu kompresör için, bu farkı ödeyemiyorum.

profile profile profile
22 Ocak 14:55 (Şikayetten 10 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Hausluft olarak Midea markalı VRF merkezi klima sistemleri ve Isı Pompası ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapmaktayız Split Klimayla ilgili şikayetiniz, ilgili distribütör firmaya yönlendirilmiştir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.

Onayımız Olmadan Yapılan Klima Tamiri Ve Yüksek Ücret Talebi

Sena
05 Haziran 16:29
Onayımız Olmadan Yapılan Klima Tamiri Ve Yüksek Ücret Talebi
onayimiz-olmadan-yapilan-klima-tamiri-ve-yuksek-ucret-talebi-1.jpg
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Midea Klimamın Ana Kartı Yandı, Yetkili Servise Ulaşamıyorum

Aylin
27 Haziran 04:29
Umit sonuçtan hiç memnun değil

Midea Klima Satış Sonrası Destek Olmaması Ve Garanti Verememesi

Umit