MHRS Şifre Yenileme Sorunu: Sürekli Hata Veriyor

22 Ağustos 2024 15:22

MHRS uygulaması şifresinin yenilenmesi gerektiği söylendi. Yeni şifre almayı denedim ama olmadı, sürekli hata veriyor. 'Şifremi unuttum' seçeneğine basıyorum, bütün seçenekleri denedim ama olmadı. Aylardır yüzlerce kere denedim, hâlâ deniyorum ama yine olmuyor. Bu konuyla ilgilenen birileri yok mu?

Merhaba MHRS mobil uygulama üzerinden aynı sorunu yaşadım. Google Chrome tarayıcı üzerinden bu sorunu çözüme ulaştırdım. Adım adım anlatmaya çalışacağım. 1. İlk olarak Google Chrome tarayıcı üzerinden şu bağlantı adresine giriş yapın. https://mhrs.gov.tr/vatandas/#/ 2. Daha sonra bağlantı üzerinden açılan ekranda, "SMS ile Parola Sıfırlama" seçeneğinden kendi bilgilerinizi gireceksiniz. (SMS bilgilendirme kodu gelecek) 3. Bu aşamadan sonra Parola Yenileme ekranından, "Güçlü şifre öner" seçeneğini seçeceksiniz. Google kendi şifre algoritması üzerinden bir şifre belirleyecek. MHRS sistemi bu şifreyi onaylayacaktır. (Bu şifreyi telefonunuza kopyalayıp kaydetmeyi unutmayın) 4. Bu yeni aşamada Google Chrome tarayıcı üzerinden belirlediğiniz şifre ile MHRS mobil uygulamasına giriş yapın. (Başarılı bir şekilde giriş yapacaktır) 5. Son adım olarak kendi şifrenizi belirlemek için sırasıyla; menü, profil, parola işlemleri seçeneklerini takip ederek bu işlemi de tamamlayabilirsiniz.

mhrs-sifre-yenileme-sorunu-surekli-hata-veriyor-6.jpg
mhrs-sifre-yenileme-sorunu-surekli-hata-veriyor-5.jpg