MG Türkiye MG 4 Luxury Elektrikli Araçta Klima Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

05 Haziran 2024 12:54

8 ay önce MG 4 Luxury elektrikli araç satın aldım. Haliyle havalar ısınmadan klimayı kullanmadım. Mevsim gereği klima kullanmak istediğimde klimanın çalışmadığını gördüm. MG yetkili servisi İzmir Özdemirler Oto'yu arayarak sorunu ilettim. Aracı getirmemi ve bakmaları gerektiği hakkında anlaştık. Aracımı 225 km sürerek servise götürdüm. Ellerinde parça olmadığını, sipariş geçtiklerini ve gelince haber vereceklerini söyleyip beni tekrar 225 km'lik yolculuğuma gönderdiler. Bugün tam olarak 1 ay doldu. MG Türkiye'ye de problemi anlatmama rağmen ne arayan var ne soran. Aracı satarken türlü övgüler ama hizmete gelince türlü bahaneler. Yanlış bilmiyorsam ithalatçı firmanın, kanunlara göre ithal ettiği araç sayısının %1'i kadar yedek parçayı servislerinin bünyesinde hazır tutma mecburiyeti var. Burada ithalatçı firmanın kanunlara uygunsuz ithalat yaptığı da söylenebilir. Sözün kısası aracımı satılığa çıkardım.

06 Haziran 2024 08:32 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

08 Haziran 2024 14:50

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Asilkan sonuçtan hiç memnun değil

Elektriksel Arıza Sürekli Tekrarlanıyor, Yetkili Servisten Çözüm Alamıyorum

01 Eylül 2025 16:17

1.5 Yıllık Aracın Klimasında Gaz Bitmesi Ve Garanti Kapsamı Sorunu

Çağatay
15 Mayıs 2025 13:29
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye Umursamıyor, Mg Servisin Adı Var Kendisi Yok.

18 Eylül 2024 20:33

12 Eylül 2023 22:34
Sezai sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 08:42