Aydan sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2024 20:51

Aldığımız Mey İçki'ye ait Vefa Göbek Rakısı'nın tadı, kokusu, kristalleşmesi ve son kullanma tarihinin geçmesi ile hiç güven vermedi. Migros'tan bugün aldık. Konuyla ilgili ivedilikle sorunun giderilmesini rica ediyorum. Rakının üstüne su koyduk içmek için, rengi bir garip oldu. Su altta, rakı üstte kaldı. Karışmadı, sanki kristalleşti. Tadı zaten hiç Göbek Rakısı gibi değil.

28 Temmuz 2024 20:50
Mey İçki Vefa Göbek Rakı

Duble olarak koyduğumuz ancak icemedigimiz. Bakdaktaki son hali.

29 Temmuz 2024 10:23 (Şikayetten 13 saat sonra)
05 Ağustos 2024 11:49

Merhaba tarafıma dönüş yapıldı ve rakı şişesinin adresimden numune olarak alınıp inceleneceği söylendi ancak bununla ilgili bir girişim henüz olmadı. En kısa zamanda iletişime geçilmesini talep ediyorum.

13 Ağustos 2024 08:16

Mey İçki bir daha iletişime geçmedi ve rakı şişesini aldıracağını söyleyip aldirmadi. Dolapta alınmayı bekliyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

28 Ağustos 2024 15:13

Değerli Tüketicimiz Şikayetiniz ile ilgili olarak gerekli incelemelerimiz tamamlanmıştır. Size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden 28.08.2024 tarihinde bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü konuda danışma hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz Saygılarımızla Mey Danışma Hattı

28 Ağustos 2024 15:13

Değerli Tüketicimiz Konuyla ilgili olarak şikayetinizin çözümlendiğini görüntüledik. Sağladığımız hizmetten memnun kalmış olmanızı ümit ediyoruz. Her türlü konuda danışma hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz Saygılarımızla Mey Danışma Hattı

Mey İçki Vefa Göbek Rakısı Kristalize Oldu

16 Şubat 2025 17:57

Hüseyin
09 Ocak 2025 23:17
Vefa Göbek Rakısında Kristallenme Sorunu
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Vefa Rakı Mey İçki Kabusu

14 Eylül 2024 11:00