İdris sonuçtan hiç memnun değil

Metropol Kart Bakiye Transferi

01 Ekim 2024 23:12

Merhaba eşim ile aynı is yerinde çalışıyorum. Metropol kart kullanıcısıyız. Kendi kartımdan 20 bin tl bakiye transferi yapmak istedim ama kurum dışı olduğunu ve yalnız 5 bin gönderim limiti olduğunu ( aynı kurumda çalışmamıza rağmen) söylediler. Ayrıca kurum dişi bile olsa ben istediğim kadar bakiyemi transfer edebilirim bu kimseyi ilgilendirmez. Böyle bir talebimizi bugünden beri karşılamamakta ısrar eden Metropol kart destek ekibinin amacı ne olabilir acaba. Size esim ile aynı yerde çalıştığımızı maas bordrosu ile de ispat edebilirim. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

01 Ekim 2024 23:33 (Şikayetten 21 dakika sonra)
03 Ekim 2024 11:17

Merhaba İdris Bey, Çalıştığınız kurum uygunluk vermediği için işlem yapılamamaktadır. Saygılarımızla. MetropolCard Kevser G. Müşteri Hizmetleri Şikayet Yönetimi Ekip Yöneticisi

İdris
İdris
03 Ekim 2024 11:34

Onlar da sizin yapmadığınızı söylüyor. Sorunum çözülene kadar her yere yazacağım.

03 Ekim 2024 14:06

Merhaba İdris Bey, Tarafınıza doğru olmayan bilgi paylaşımı yapılmamıştır. Kurumunuz ile yeniden görüşmenizi rica ederiz. Saygılarımızla. MetropolCard Kevser G. Müşteri Hizmetleri Şikayet Yönetimi Ekip Yöneticisi

Metropol Kart Bakiye Transfer Limiti Hatası Ve Transfer Engeli

03 Mayıs 2025 08:06
Elif sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 17:29
Mehmet sonuçtan çok memnun

04 Nisan 2025 11:16
"K**** hanımın ilgisi için çok teşekkür ederim Sorunumu çözdü ve bilgi verdi"
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Metropol Card Cep Telefonuna Bakiye Gönderme Problemi

26 Haziran 2024 15:02