Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 09:45

Primark FX Ltd şirketinde 'S****' adında bir kişi var. Yardımcı olacağını söyleyerek 65.000 TL yatırdım. Karlarla beraber toplamda 2804 dolar oldu. 'Primark geçtik' dediler. Dün gece hesap açılışı yapıldı. Otomatik talimatla beraber ters işlem açıldı. Savcılığa şikayette bulunacağım; faydası olur mu bilmiyorum ama başka yapacak bir şey yok. Paramı nasıl geri alabileceğimi bilmiyorum. Bu benim e-posta adresim: m******@icloud.com. Ayrıca 'Piyasa Dünyası' isimli Telegram kanallarında 'S****' adında bir kişi var. Şimdi ise telefonlarıma cevap vermiyor.

Yorumlar (9)

Ebru

Anlaşılan sizin psikolojiniz bozulmuş saldıracak yer arıyorsunuz neyse mail atılmıyor size zaten bu saatten sonrada atmam ne haliniz varsa görün

Ebru

Merhaba piyasa dünyasında savaş soylumu acaba bende telefonda konuştum ama daha bir işlem başlatmadım

Muhammed

Hanımefendi siz iyi misiniz gerçekten soruyorum siz de de var herhalde bir sıkıntı iCloud olunca ne oluyor hey allahım ya kimlerle uğraşıuoruz

[email protected]

Ebru

İCloud yazmışsınız normalde hotmail ya da Gmail olması gerekiyor

Mail adresiniz geçersiz

Muhammed

Bu kadar şey anlattım hala anlamıyorsan söyleyecek bir şeyim yok Mail yolundan ulaş

Ebru

Orada neden insanlar kazandık falan yazıyor çok garip o zaman yazanlarda bu işin içinde mi yani anlayamadım grupta binlerce insan var

Ne zaman konuştunuz Mail hesabım bu : [email protected]

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 22:00
Metatrader 5 Üzerinden Para İadesi Yapılmaması.
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 19:55
Canan sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 15:59