Bayram sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 14:26

Sosyal medyada Koç Holding bünyesinde olduğu tanıtılan yatırım, karlılık, kazanç şeklindeki bir paylaşımdaki linkte Meta Pro Invest karşıma çıktı ve bir form doldurmaya yönlendirildim. Daha sonra Meta Pro şirketinden beni sürekli arayarak borsada hisse senedi alımı yapmam konusunda yönlendirildiler. Koç Holding bünyesinde oldukları için güvendim, uygulamayı indirip kaydoldum ve beni arayan kişiler 'sizinle ilgileneceğiz, borsada alım yapacağız, sepet oluşturacağız, sürekli karlı olacaksınız' dediler. Gönderilen hesaba 10.000 lira yatırdım, bana önce Koç Holding'ten küçük bir hisse aldırdılar, bilgim, yetkim, iznim olmadan Aksa ve Akbank hisselerinden de küçük bir alım yapılmış. Daha sonra bana danışmanlık yapacağını söyleyen bir kişi aradı ve kalan parayla Forex aldırdı. Toplam 10.000 liralık yatırım yapıldı. Ertesi gün Forex aldıran kişi tekrar arayıp daha karlı bir alım yapacağımızı söyledi, banka uygulamasına girmemi istedi. Ben de ekstra para yatırmayacağımı ve banka uygulamasına girmeyeceğimi, sadece yatırdığım para ile sistemi öğrenmeye çalıştığımı söyledim. Baskılara rağmen ekstra para yatırmayacağımı belirtince bir daha danışmanla ve Ankara merkez telefonlarına ulaşamadım. Ankara merkez telefonu beni engelledi, 'sizin danışmanınızım' diyen kişi bir daha telefonlarıma çıkmadı. Tamamen güvenimi yitirdikten sonra uygulamadan mevcut hisselerin satışını yaptım, mevcut paramı defalarca çekme talebinde bulundum ama paramın iadesi kesinlikle yapılmadı. Artık ne telefonlarıma çıkıyorlar ne de ulaşabiliyorum. Hisselerimi sattığım halde, hissede olmadığım halde ana paramın durduğu yerde eridiğini görüyorum. Bu firmanın tamamen sahte ve insanların parasını almak için oluşturulduğunu düşünüyorum. Paramın iadesini ve hesabımın silinmesini istiyorum.

10 Ocak 2024 22:44
metapro-invest-finans-borsa-sistemiyle-sahte-haksiz-kazanc-elde-ediyor-1.pdf
Ezgili sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2023 15:12
Seyfi sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 01:00

05 Kasım 2024 09:57
Koç Yatırım'da Çekim Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Finans Yatırım Borsa Firmasının Kara Yüzü.

18 Nisan 2024 22:53
Finans Yatırım Borsa Firmasının Kara Yüzü.