Emir sonuçtan hiç memnun değil

Mersin Üniversitesi Ulaşım Sorunları Öğrencileri Zorluyor!

09 Ekim 2024 14:50

Mersin Üniversitesi öğrencisi olarak, üniversitenin en büyük sorunlarından biri olan ulaşım sorunundan kimse bahsetmiyor ve gereği asla yapılmıyor. Tamam, ringler var, güzel hoş ama ringler bazı derslerin, hatta çoğu ders çıkış saatlerimizde ve öğle aralarımızda olmuyor. Biz de mecbur kaldığımız için Mezitli veya Pozcu kooplara binmek zorunda kalıyoruz. Dakikalarca el yapmamıza rağmen, hiçbiri umursamadan bakmadan geçip gidiyor. Bazen akşam okuldan geç döndüğümüz zamanlarda, hava karanlık ve tek başına beklememe rağmen asla durup almıyorlar çünkü ücretsiz yolcu taşımak onlar için zahmetli. Sabahları '5 kişi kontenjanımız var, o da doldu' deyip almıyorlar. Aldıkları zaman da hakaret ederek götürüyorlar. 'Biz hayır kurumu muyuz, okul servisi miyiz? ' gibi cümleler kullanarak hakaret içeren şeyler söyleyerek fakültemize götürüyorlar. Bugün ise, 33 m *** plakalı kırmızı bir Mezitli koop, bir kız arkadaşımızı ücretsiz götüreceğini bilip almamak için tam binecekken kapıyı kapatıp kafasının sıkışmasına neden oldu. Arkadaşımız tepki gösterdiğinde ise araçtan indirdi. Lütfen artık bu duruma bir çözüm bulun! Gereğini yapın!

19 Mart 2024 13:01

Dokuz Eylül Üniversitesi Vize Haftasında Ring Çilesi

23 Kasım 2023 13:18
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Necmettin Erbakan Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü Ring Servislerinde Yetersiz Seferler

26 Eylül 2025 19:02

03 Ekim 2023 13:45

Karabük Üniversitesi'nde Ücretsiz Ring Sorunu!

09 Aralık 2024 16:25