Mersin Şehir Hastanesi Endokrin Bölümü Doktorun Tavrı

21 Temmuz 2023 20:02

Mersin Şehir Hastanesi'nde endokrin bölümündeki Doktor hanım başka hastaların yanında beni rencide etmiştir. Kendisine şeker yüklemesi yaptırmıştım. Ve sonucu kendisi Yıllık izinde olduğu için gösteremedim. Daha sonra gittiğimde benim İlaçlarımı raporladı fakat reçete yazmadı. Hamile olduğumu ve acil insüline başlamam gerektiğini kendisine söyledim. Diyabet okulundaki. Hemşire bayan bana insülin kullanmam gerektiğini ve 3 hafta sonra kontrol için gelmem gerektiğini söyledi. Ben çalıştığım için 3 gün sonra gidebildim ve reçete yazılmadığını söyledim. Emel Hanım hastalarının yanında bana sen kimsin kim oluyorsun gibisinden cümleler kurdu. Ben amacımın onu rahatsız etmek değil sadece reçete yazılıp yazılmadığını öğrenmek istediğimi söyledim. Beni Güvenliğin yanında ve diğer hastaların yanında rencide etti. Aşağıladı bağırdı ve ağlattı orada. Hasta hakları birimine gittim. Ve dahiliye doktoruna yönlendirdi. O reçetemi yazdı sağ olsun. Kendini dediğini bilmiyor ama insanları aşağılıyor. O doktordan sonuna kadar şikayetçiyim.

Gulsen
Gulsen

Yorumları okuyunca dayanamayıp yazmak istedim. Emel hoca bana göre turkiye çapında çok iyi bir Dr. Alanında. Biraz gergin olabilir ama inanın oda yoğunluğundan bazen hak veriyorum kendisine, ben cushing hastasıyım ve birçok ilde birçok doktora gittim, ve birtek emel hanimin hastalığımla ilgili çözüm yolları ve tedavi yolları vardı. Tüm doktorlar beni kortizol kullanmaya mahkum etmişken kendisi bana ilacı bıraktırdı ve sonunda değerlerim yerine geldi, ayrıca gerçekten hastalarına elinden geldiğince zaman ayırıp dinleyen bir Dr., hastada alternatif yollar arayan biri, bazen hastalar öyle çileden çıkarıyor ki ona da hak vermek lazım. Ve o hastanede en kalabalık hastası olan yine kendisi, ve sevildiği için bu kadar kalabalık olduğunu düşünüyorum, her insanin bir patlama noktası olur bazen sizde ona denk gelmişsinizdir, emel hoca candır inanın

Aslı
Aslı

Merhaba benim annemde emel avcıda aynı hastalıktan ameliyat oldu Çok iyi geçti fakat 1 aydır kusuyor halsiz ayakları şişti enfeksiyon kaptı sizde de öyle bir durum oldu mu

Ali
Ali

Evet aynı tavrı benim eşime de yapmıştı. Hastalarına karşı çok saygısız bir doktor. Şikayet ediyoruz fakat hiç kimse bir şey yapmıyor. Bizden başka daha birçok hastaya da bağırıp çağırdığını gördüm.

Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Şehir Hastanesi'nde İlgisizlik Ve Uzun Bekleyiş

18 Mart 2025 03:29