Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Merkül Beklemede Olan Sipariş

30 Ağustos 2024 22:37

Merkül.com.tr adresinden EFT yolu ile yaptığım klima alışverişi beklemede durmaya devam ediyor. Email atmama ve İletişim mesaj hattına yazmama rağmen ne bir değişiklik oldu, ne de geri dönüş sağlandı. 27 Ağustos sabahından bugüne 3 iş günü geçmiştir. Umarım siparişin hazırlanması ve gönderimi hakkında en kısa zamanda gelişme yaşanır. Ürüne bir sağlık sorunu nedeniyle ihtiyaç bulunmaktadır. Gönderimi ve ulaşması önemli.
Sipariş no: 27694.

profile profile
02 Eylül 2024 09:13

Müşteri hizmetlerini arıyorum. Hoşgeldiniz mesajı sonrası sizi müşteri temsilcisine aktaracağım deniyor; sonra ise telefon kapanıyor! Şikayetçiyim. Siparişim ile ilgili işlem yapılmadı. Firma yetkilisi kim varsa lütfen hemen iletişime geçsin. Mesaj kutusuna mesaj bırakıyorum, geri dönüş yok. Telefonla ulaşmak istiyorum hattan atıyor. Bir haftadır ulaşamıyorum. Siparişimin parası alındı; beklemede gözüküyor. Bilgi istiyorum. Bilgi gelene kadar da kimseye merkul.com.tr / Merkül ticareti tavsiye edemiyorum. Umarım en kısa zamanda iletişime geçersiniz.

02 Eylül 2024 16:58

Firmaya yaptığım EFT isim uyuşmazlığından hesabıma çok şükür geri iletilmiş. O yüzden çok şükür bir zararım yok. Ancak firmaya bu kadar ulaşılamıyor olması, şüphe uyandırıcıdır.

Yorumlar (10)

Erdem
Erdem

Gelişme oldu mu?

Burak
Burak

Nasıl güvenebiliyorsunuz böyle yerlere hayretlik verici doğrusu. Allah'dan ismi yanlış yazmışsınız ve paranız iade edilmiş.

Serhat
Serhat
Benzer Şikayeti Var

Maalesef bende ürün almak için ödeme yaptım. Havale. Malzemem yok.

Murat
Murat

Alıcıyı havale ile daha ucuza almaya teşvik ediyor dimyata pirince gitmemek gerekli site buram buram ucuzluk kokuyor ne hikmetse haklarında hiçbir veri yok

Emre
Emre

Bir gelişme oldu mu

İsa

Firmanın burada kaydı yok maalesef, yazdıklarınızı hiç görmüyor olabilirler. En iyisi vakit kaybetmeden adli makamlara başvurmak olacaktır. Tüketici Mahkemesi'ne de gitmelisiniz tabi.

İsa

Merhaba Mehmet Bey, umarım yanılıyorumdur ama muhtemelen sıkıntılı bir firma ; iki sebepten dolayı bunu yazıyorum, ilki, Ticaret bakanlığında görünen ünvanı ile banka hesap ünvanı birebir aynı değil. İkincisi, ödeme adımında kredi kartını seçince, işlem yapmıyor ve bankanızla görüşün veya EFT yapın diyor. Erkenden aksiyon almak isteyebilirsiniz diye, bilgi vereyim dedim, umarım yanılıyorumdur.

Öyle gözüküyor. Tüketici Mahkemesi'ne gitmem gerekecek zannediyorum. Başka nasıl çözüm alabilirim?

İsa

Merhaba, gelişme olur ise haber verir misiniz. Bende bu siteden klima almaya niyetlenmiştim, sizin mesajınızı görünce beklemeye karar verdim. [email protected]

Henüz bir gelişme olmadı. Aranmadım. Gelişme olunca yazacağım.

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 09:41

21 Haziran 2024 12:53