Mendos Şaşkınbakkal İlgisiz Personel

Burcu
13 Haziran 2024 20:52

Sayın Mendos Kurucusu ve Sahibi, Adım F******. Senelerdir Erenköy'deki Mendos mağazanızın müşterisiyim. Dün akşam mağazanızdan iç çamaşırı ve çorap aldım. Dört al üç öde kampanyanızdan çorap aldığımda, özellikle lacivert istememe rağmen rengi olmadığından dolayı bana siyah verilmiş. Ben de ertesi sabah bunu değiştirmek için mağazanıza gittim. Çok ilgisiz bir tavırla işlem yapmak istemeyen bir personel ile karşılaştım. Sadece istediğim siyah çorabı lacivert ile değiştirmelerini istedim ve bir şekilde değiştirdiler. Sonra bugün tekrar alışveriş yapmak için gittim. Sanırım mağaza müdürü hanım, bana o günkü durum için hesap sorar gibi siz böyle demişsiniz, siz şöyle demişsiniz diye konuştu. Bugün alışveriş yapmadan mağazadan çıktım. Ben de bir iş adamıyım. Bu durum benim çok canımı sıktı. Kimsenin ekmeğiyle veya işiyle oynamak istemiyorum ama lütfen oraya daha güler yüzlü, daha müşteri ile ilgilenen insanlar koymanızı rica ediyorum. Çünkü çalışanlar alsınlar almasınlar havasında davranıyorlar. Maalesef sizin Erenköy mağazanızdaki durum bu. Teşekkür ediyorum.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
06 Mart 2024 13:50
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Çorap İadesinde İlgisizlik Ve Saygısız Mağaza Çalışanı Mağduriyet Yaşattı

Burçin
28 Temmuz 2025 13:52
Grow sonuçtan hiç memnun değil

Grow
24 Aralık 2024 16:30
Penti Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Elif
13 Mayıs 2024 16:10
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
12 Ocak 2025 16:32