07 Aralık 2024 23:19

Para çekimim hesabıma geçmedi 469731663 ID numaram
Melbet isimli bu siteden 03.12.2024 3006181631 numaralı çekim talebim 16.46'da para çekimim onaylandı deyip hesabına geçti dedi. Bu site ve benim hesabıma böyle bir paranın gelmediğini canlı videolar ve belgeler ile göndermeme rağmen mailler atmama rağmen işimi çözmediler. Müşteri memnuniyeti sıfır olan siteden kimsenin muhatap olarak alınmadığı siteden sizlerin de canı yanmasın. Oynamayın, benim param bugün 07.12.2024 tarihi olmasına rağmen gelmedi ve söyledikleri laf bizden haber bekleyin, sanki Avrupa'nın ekonomisini araştırıyorlar. Yapacakları bir iş, para gelmedi, her şey ortada. Kıvırma deseniz, milyonlarca. Benim paramı verin. Neden yatırmıyorsunuz hesabıma?

09 Aralık 2024 12:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba! Başvurunuz için teşekkür ederiz. Size yardımcı olabilmemiz için lütfen tüm bilgileri şu sırayla gönderin: ID E-posta Ülke Tarih Saat Miktar Ödeme sistemi Ekran Görüntüsü Bu bilgileri aldığımız anda konuyu dikkatlice inceleyip çözümü üzerinde çalışacağız. Saygılarımızla, Melbet Ekibi

09 Aralık 2024 12:31

Ben size zaten bunları daha önce attım hala biriminizin bazı şeylerden haberiniz yok maillere bakar mısınız size kaç gündür atıyorum

17 Aralık 2024 15:27

Sorun zaten çözüldü mü? Şikayeti kapatabilir miyiz?

17 Aralık 2024 20:34

Sorunum çözülmedi hesabını çalındı belki de sizden birisi bunu yaptı benden 5.000 TL para istediniz size gönderdim sonra da sizden birisi benimle irtibata geçti WhatsApp yazışmalarını size attım hesabımdaki 5000 TL para da gitti bakiye de gitti sonradan benim çekim verdiğim parayı bana 14 gün sonra yolluyorsunuz hesabıma benim size yatırdım o ₺5.000 para ve içindeki bakiye nereye gitti siz ilk önce onun cevabını verin bana

18 Aralık 2024 10:23

Başvurunuz üzerinde destek ekibi çalışıyor. Değişiklikler olduğunda size mutlaka e-posta yoluyla bilgi verilecektir, lütfen yanıtı bekleyin.

26 Aralık 2024 17:03

Eğer sorununuz çözülmediyse lütfen bize bildirin, ancak sorun çözüldüyse bu şikayeti kapatabilir miyiz?

26 Aralık 2024 21:24

Siz anlamıyorsunuz cevabı görün millet bu sltede hesabım çalındı ve 5bintl bakyem vardibl sonra 22bin oldu ama hesabi kapatıp yeniden açmaya kalktıklarında hesapta param kalmadı bu site pişmanlık sizinde başınıza gelebilir ilgi alaka yok bana başka hesap bilgisi veriyorlar para çekimi yapıldı diye benim hesabımdan kim Para çekebilir benden habersiz dupe duz haksızlık bu 22bin tl param da gitti hepsi gitti

27 Aralık 2024 10:44
27 Aralık 2024 10:45

Siz beni anlamıyorsunuz ben o çekimi yaptım Zor zaten benim kendi param benden tekrardan 5000 TL para istediniz o para 22000 TL oldu başkası benim hesabımı çaldı ve siz benim zaten olan paramı gönderdiniz diğer paralarım nerede

02 Ocak 2025 15:41

Lütfen destek ekibinden aldığınız son yanıtın ekran görüntüsünü gönderin

06 Ocak 2025 15:09

06 Ocak 2025 15:27

Destek ekibi diye bir şey yok benden siz ne istiyorsunuz ben size her şeyi attım bütün belgeleri attım hesabımdaki para yok ben zaten ₺5.000'yi 10 gün sonra aldım sizden benim hesabımdaki para nereye gitti 22.000 küsur lira

06 Ocak 2025 15:31

Size yardımcı olabilmemiz için lütfen destek ekibinden aldığınız son yanıtın ekran görüntüsünü paylaşınız.

Ramazan

26 Ekim 2023 00:16

Birol
17 Ocak 2025 23:32
Para Çekme İşlemlerinde Uzun Süreli Gecikme
Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Bulut
01 Şubat 2024 18:58