Atakan sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 18:18

24 Mart günü saat 01.27'de Papara hesabımdan ekte detayını ve görüntüsünü bulabileceğiniz 1900 TL'yi hesabıma yüklemek için gönderdim, ancak hesabıma geçmedi. Sonrasında müşteri hizmetleriyle iletişim kurmak tam bir eziyet oldu. Müşteri hizmetleriyle iletişim kurulamıyor; sadece geçiştirici yanıtlar alıyorum. 'Mail at' dediler, attım. 'Hesabını mailine bağla, öyle at' dediler, onu da yaptım. 'Dekont gönder' dediler, onu da gönderdim. Gönderildiği saatin olduğu ekran görüntüsünü istediler, onu da ilettim. Fakat bunların dışında hiçbir geri dönüş alamadım ve hala bekliyorum. Aradan 4 gün geçti ve artık hiçbir yanıt, hiçbir tepki alamıyorum.

profile profile profile
20 Ağustos 2024 11:09 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhaba Atakan! Başvurunuz için teşekkür ederiz. Lütfen, para yatırma sorunu hala devam ediyor mu? Size yardımcı olabilir miyiz? Saygılarımızla, Melbet Ekibi

20 Ağustos 2024 11:15

Tabi ki devam ediyor ve ben artık çok tercih rttigim melbette oynamayı bıraktım sırf bu sebepten

20 Ağustos 2024 11:26
27 Ağustos 2024 13:38

Evet çok yardımcı oldunuz 1 hafta boyunca o belge bu belge onu yolla bunu yolla sanki evvelden göndermemişim gibi yine sükunet ve sabırla yolladım en son gelen mesaj tamam belgeleriniz elimize geçti bilgi vereceğiz oldu ve 7. Gün bugün hiçbir cevap yok artık yazıyorum cevap ta vermiyorlar kısacası hep yalan hep dolan.

27 Ağustos 2024 14:57

Depozit bizim tarafımıza yapılmamış. Bu, hesabın ya hiç bize ait olmadığı ya da artık bize ait olmadığı anlamına gelir ve bu nedenle depozit taleplerinde teklif edilemez.

27 Ağustos 2024 15:53

Bravo isim belli tüm son 3 aylık Papara detayıma kadar istediniz isim sizin verdiğin isim ekran görüntüsü de var daha nasıl size ait olmaz buradaki hep aynı insanlar aynı mağduriyeti yasiyir bence siz o finans isi yapanları bir sorgulayın onlar bulmuş yolunu her gün 3 BES kisinin parayı indiragandi yapıyorlar size de bu cevapla yolluyorlar madem neden bu cevap bana mailime yazılmadı hiç cevap verilmediben melbet e bakim oraya en az 200 defa para yatırmışım da bir bunda mi yalan kinusmusum.

Bilal
Bilal

2 hafta oldu benimde geri geleceğini zannetmiyorum. .

Olcay
08 Mart 2024 19:08
Laviva sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Laviva
19 Nisan 2024 08:28