Melbet Güvenlik Politikası Üzerine Şüpheler

Berkant
29 Kasım 2024 19:45

Platformun güvenliğine her zaman dikkat ederim ve Melbet'te bu konuda şüphelerim vardı. Standart koruma önlemlerinin varlığına rağmen, kendimi güvende hissetmedim. Verilerimin birden fazla kez talep edildiği durumlar oldu ve bu beni şüpheye düşürdü. Sonunda, daha şeffaf bir güvenlik politikasına sahip bir bahis şirketi bulmanın daha iyi olacağına karar verdim.

02 Aralık 2024 13:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba! Görüşünüz için teşekkür ederiz. Güvenlik bizim için en önemli önceliktir. Oyuncular, verilerinin ve işlemlerinin ileri düzey şifreleme teknolojisi ve katı gizlilik politikalarıyla korunduğundan emin olabilirler. Saygılarımızla, Melbet Ekibi

Ali sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

31 Ekim 2024 12:12
Timur sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Timur
20 Kasım 2024 22:53
Aşkın sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Aşkın
30 Nisan 2025 15:15
İbrahim sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

İbrahim
27 Ağustos 2025 18:12
Bartu sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bartu
17 Ocak 2025 17:01