Sefaköy Medipol Sağlık Grubu Hizmetinde Burun Ameliyatı

Sefaköy Medipol Sağlık Grubu Hizmetinde Burun Ameliyatı
03 Mart 2024 19:50

Merhaba, 2 senelik ameliyat sürecimde yaşadığım mağduriyeti dile getirmek istiyorum. Nefes alma konusunda ve şekilsel anlamda bir değişim istediğim için 2022 yılında Sefaköy Medipol hastanesinde KBB doktoru H***** K*** tarafından ve onun kendini aşırı iyi burun yaparım isimde iyiyim gibi sözleriyle güven oluşturması ile Mart ayında burun ameliyatı oldum. Burnum dikiş izleri, et parçası görüntüsü ve çöküntülerle dolu bir burun çıkarttı., (işinde epey iyi). Beni ikinci ameliyata ikna etti fakat ikincisinde de aynı şekilde düzeltemedi. Ve zaman içinde beni üçüncüye ikna etti maalesef burnumu düzeltemediği gibi psikolojimi de bozmayı başardılar. Medipol Hastanesi'nin başhekimi M***** bey benimle görüşmeyi bile tenezzül etmedi. Böyle büyük bir hastanede yaşadığım mağduriyetin bir muhatabı yok. Ve iki senedir bozuk burunla yaşıyorum. Şikayet ettim. Hukuki yollarda inşallah halledeceğim. Buradan benim yaptığım hataya sizde düşmeyin diye yazıyorum. H***** K*** ve Medipol Hastanesi yetkilileri işlerini düzgün yapmamaktadır. Yaşadığınız mağduriyeti de üstlenmiyorlar. Hepsinden şikayetçiyim. Hukuki yollarda hesaplaşacağız.

Yasin
Yasin

Vay orusu çocukları bende burun ameliyatı olacaktın bu hastanede sonra vazgeçtim

Ali
Ali

Şu an ki durum hakkında bilgi verir misiniz? Aynı sorundan bende muzdaribim maalesef

26 Şubat 2024 16:00

Medipol Sağlık Grubu Medipol Çamlıca Burun Ameliyatı