Medipoint Tıp Merkezi Cildiye Doktorunun Yanlış Tedavisi

01 Ekim 2023 23:17

4 ay önce esim aşırı kaşıntı nedeniyle cildiye doktoru **** hanıma gitti. Birçok ilaç denendi. Ama çözüm olmadı. Gastroloji görsün dediler. Kanser olabilirmiş. Sonuçlar çıkana kadar ömrümüzden ömür gitti. Esimin sormasına rağmen uyuz hastalığımı diye hayır deyip gereksiz tedaviler çekimler yapıldı. Esim daha yeni iyileşiyor. Yanlış tedavi ve sıkıntılı dönem yüzünden şimdi egzamaya çevirdi. Bu yüzden tedavi uzun sürdü. Tamamen para için çalışıyorlar. Para daha mı önemli insandan?

Bir de yemin ediyorlar. Esim intihar etmeyi düşünecek duruma geldi. Doktor hanımın teşhis koyamadığına pratisyen arkadaşımız mesajla gönderdiğimiz yaraların resimlerinden uyuz olduğunu anlayıp yönlerdi bizi de çok şükür şimdi daha iyi. Nasıl doktorluk yapıyor bu doktor hanim anlamadım? Hepsi aynı dersi görmüyorlar mı acaba?
Ama diğer şikayetçi arkadaşlar gibi Allah'a havale edemeyeceğim, neler çektiğimizi bir Allah bir de biz biliyoruz. Allah kimseyi bu hastaneye düşürmesin.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 10:58
Elif sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 17:00
Etik Life Tıp Merkezi Cildiye Doktoru Saygısızlığı Ve İlgisizliği
Etik Life Tıp Merkezi Cildiye Doktoru Saygısızlığı Ve İlgisizliği

Ümran Tıp Merkezi Hastanenin İlgisizliği Anlayışsızlığı

06 Kasım 2023 16:47

Etik Life Tıp Merkezi Cildiye (dermatoloji )

02 Eylül 2023 23:44
Ela sonuçtan hiç memnun değil

Çallı Meydan Tıp Merkezi Hastaya Yanlış Müdahale, Müdür Ve Denetim Varlığından Şüphe Edilmesi

13 Eylül 2024 13:16