Medicana Hospitals Davranış Ve Üslup Bozukluğu

20 Nisan 2024 16:37

Bugün (20.04) tarihinde saat 14:15'te Ataşehir Medicana Hastanesi'ne gebelik şüphesi ile Kadın Hastalıkları Doktoru ****'a kayıt oluşturduk. Biraz bekledikten sonra ***isimli doktor asistanı tarafından muayeneye alınacağımız bilgisi verildi. Eşimle birlikte beklemeye başladık. Yaklaşık bir saat sonra tarafımıza herhangi bir bilgi verilmemesi üzerine ***'a giderek gebelik şüphemiz olduğunu ve Beta hcg testi yaptırmak istediğimizi, bu konuda destek istediğimizi belirttik. Kendisi, kayıt oluşturmadan test yaptıramayacağımızı sert bir üslupla ifade etti. Daha önce kayıt yaptırdığımızı ve bizi çağırılacağımız yönünde bilgi aldığımızı söylediğimde, agresif bir tutumla kimin kaydı aldığını sordu ve kaydımızın doktor tarafından kabul edilmediğini, mesai saatlerinin 16:00'da sona ereceğini belirtti. Vezneye giderek kaydımızı kontrol etti ve kaydımızın olmadığını, muayeneye alamayacaklarını söyledi. Biz de 1 saattir beklediğimizi, kayıt almadan önce koordinasyon sağlanması gerektiğini, hasta kabul etmeyeceklerse bunu vezneye bildirilmesi gerektiğini ve kayıt yapıldıysa muayeneye alınmamız gerektiğini ifade ettim. ***, kaydımızın ekranlarına yansımadığını iddia ederek yalan söyledi ve şikayetimiz varsa hasta haklarına başvurabileceğimizi alaycı bir tavırla söyledi. Eşimin isteği üzerine muayene iptali için vezneye gittim. İptal işlemini yapan kişi, muayeneye neden alınmadığımızı sorguladı ve asistanı aradı. Kaydın sisteme yansımadığı yalanını bu kez veznedar söyledi. Ben de 1 saattir beklediğimi, sorunun bu olmadığını ifade ettim. Mahcup bir ifadeyle yüzüme bakarak işlemi iptal etti. İptalden sonra kurumdan ayrıldık ve C** H***'de işlemimizi yaptırdık. Daha önce her şikayetimizde Ataşehir Medicana Hastanesi'ni tercih ederken, bundan sonra asla adım atmayacağım. Bir hastane olarak, ücret ödememize rağmen muayene edilmememiz kabul edilemez. Medicana markasını kalitesi için tercih ediyorduk, ancak bu tür bir tutum ve davranışı kabul etmiyorum. Markayı temsil eden kişilerin seçimi konusunda endişelerim var. Kurumsallıktan uzak oldukları çok açık. Pazartesi günü göz doktorunda randevum var, ancak *** gibi personeller olduğu sürece bu kurumu tercih etmeyeceğim ve randevuya gelmeyeceğim. Bu tür personellerin bulunduğu bir kurum, sürekli olarak müşteri kaybedecektir. Bizim için bu deneyim kabul edilemez bir durum oldu.

Gamze
28 Eylül 2024 15:22
Medicana Hospitals Ataşehir Özel Hastane Deneyimi
Raziye sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Ataşehir Hastanesi Kadın Doğum Bölümü

Raziye
04 Nisan 2024 12:50
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Eylem
07 Şubat 2024 20:02