Yanlış Hasta Kaydı Nedeniyle İlaç Temininde Sorun Yaşadım

30 Ekim 2024 14:09

Medical Park Göztepe Hastanesi tarafımı mağdur etmeye devam etmektedir. 28/10/2024 soğuk algınlığı şikayeti ile gittiğim hastaneden iç hastalıkları polikliniğinden tarafıma giriş yapılmış ve acil girişi yapılmadan 2 ayrı provizyon açılmıştır.
Söz konusu durum düzeltilmeden bugün eczaneye gittiğimde halen hastanede yatan hasta olarak görünmekteyim. Söz konusu hastanede 30 dakikalık bir serum bağlanmış olup, akabinde aynı gün 23.30 sularında 15 TL'lik ödemeyi gerçekleştirdikten sonra çıkışım yapılmıştır. Ancak hastane yatar hasta olarak süreci devam ettirdiği için, gittiğim eczane beni uyarmış ve sistemsel olarak ilgili hastanenin durumu çeşitli nedenlerle düzeltemediğini ifade etmiştir.
Buna bağlı olarak ilgili ilaçlarımı temin edememiş bulunmaktayım. Soğuk algınlığı şikayeti ile gittiğim hastaneden neden iç hastalıkları ile provizyon açıldığı ve aynı gün hastanede 30 dakika kalmama ve aradan 3 gün geçmesine rağmen neden hala yatar hasta olarak görünmekte. Olduğum konusunda geri dönüşleriniz acil olarak rica olunur.
Söz konusu durumu CİMER vasıtasıyla Sağlık Bakanlığı'na bildireceğimi tarafınıza bildiririm.

Fatih
Fatih
01 Kasım 2024 13:31

Fatih Bey ile 31/10/2024 tarihinde gerçekleştirilen görüşmede 27/10/2024 tarihinde fiziki olarak çıkış yaptığım hastanede halen yatmakta olan hasta olarak görünmekteyim. Bugün gün içinde ilaçları almaya gittiğimde eczanedeki yetkili bugün 4 iş günü olduğunu ve bugün ilaçları alamazsam reçete süresinin geçeceğini ifade etti. Merak ettiğim konu halen hastanede yatıyor hasta olarak görülmem üzere, hastanenin yatan hasta olarak SGK üzerinden herhangi bir bedel alıp almadığı, bu konuyu CİMER üzerinden Sağlık Bakanlığına yönelteceğim. Çünkü şu an hastaneye ulaşamıyorum, ilaçlarında son günü, inanılmaz bir mağduriyet söz konusu.

14 Kasım 2024 12:53 (Şikayetten 14 gün sonra)

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Çıkışı Yapılmadığı İçin İlaç Alamıyorum, Mağduriyetim Acil Giderilsin

21 Ekim 2025 16:48
hastane-cikisi-yapilmadigi-icin-ilac-alamiyorum-magduriyetim-acil-giderilsin-2.jpg
Ali sonuçtan çok memnun

15 Nisan 2024 13:42
"Hızlı dönüş ve özür dileyip sorunu dikkate almaları nedeniyle teşekkür ederim"
Sinan sonuçtan çok memnun

16 Eylül 2023 14:31
"Platformdaki diğer şikayetlere de bakarsak taburcu olunmasına rağmen sisteme yansıtılmasıyla ilgili hastanede kronik bir konu var gibi. Umarım yakın zamanda bu giderilir. Arandım ve benim tarafımdaki mağduriyet giderildi. Çok teşekkür ediyorum."

Hastane Çıkışı İlaç Alamama Sorunu

25 Kasım 2024 13:26