Medical Park Göztepe Hastanesi Gece Nöbetçi Çocuk Doktoru Şikayeti

17 Aralık 2023 12:11

3 yaşındaki çocuğumuz için çocuk aciline gittik. Çocuk doktoru***** tutum ve davranışları hoş olmadı, çocuğuma 'senin parmaklarına iğne yaparım' dedi. Çocuğum bu sözlerden ötürü korktu ve o geceden itibaren bir hafta boyunca düzgün uyuyamadı. Artık o hastanenin adını duyduğunda ağlıyor. Böyle bir tutum nasıl sergilenebilir? Bu doktor bir çocuk doktoru olmasına rağmen. Daha sonra idrar tahlili için numune verdik ve 1 saat bekledikten sonra numunenin hala acilde bekletildiğini öğrendik. Doktor, idrarın çalıştırılmasında bir sorun olmayacağını söyleyerek yanlış bir işlem yaptı. Acil servis gibi bir yerde bu tür bir ilgisizlik kabul edilemez! Ve tabii ki oğlumun rahatsızlığı devam etti. Biz de kendi doktorumuz ***Bey'e yeniden başvurup çocuğumuzu muayene ettirdik. Bu doktorun hastanenin itibarını zedelediğini ve kuruma yakışmadığını düşünüyorum. Durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

22 Aralık 2023 11:19 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merve sonuçtan çok memnun

20 Temmuz 2023 16:59
"Emel Hanım Salı günü arayıp olaydan dolayı çok üzgün olduklarını ve gerekli kişilerin gerekli uyarıları aldıklarını söyledi. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Melek sonuçtan çok memnun

26 Nisan 2024 10:30
"Doktorumuz Ayşe hanıma çok teşekkür ederiz"

18 Kasım 2023 10:14

23 Aralık 2023 14:24