Gözde sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 00:47

İlgili firma ile 16.09.2024 tarihinde ağız ve diş sağlığı tedavime başlayabilmem için 'maseter botoks (çene kası tedavisi işlemi)' için görüşmeye gittim. İşlemle ilgili kampanyalarının olduğunu ifade ederek cazip kıldıkları paket önerilerini ekleyip 20.000 YTL'lik bir ödenek çıkartarak, peşin ödeme istediler. Günlük hayat akışında o kadar ödeneği cüzdanımda taşıyabilecek gelir düzeyine sahip olmadığım için 'pos cihazı' vesilesi ile ödeme yapabileceğimi söyledim. Pos cihazı ile ödeme alamayacaklarını söylemeleri üzerine, EFT ile ödememi kabul ettiler. İlgili doktor M**** K***'nın şahsi IBAN numarasını bana vererek ödememi oraya yapmamı sağladılar ve maseter botoksumun sağlığım için aciliyeti sebebiyle işlem randevumu oluşturduk. İlk işlem tarihim 20.09.2024'te maseter tedavim başladı. Sonrasında 25.09.2024, 01.10.2024 tarihli devam kontrol randevularım doktorun yerinde olmadığı gerekçesiyle iptal edildi. Son olarak 04.11.2024'te randevu verdiler ve gittiğimde 'doktorun yaşadığı kayıplar dolayısıyla psikolojisi bozuldu, o yüzden bugün itibariyle 20 gün rapor aldı' dediler. Bu süreçte doktor telafisi yapamadıkları için ve kendi ağız diş sağlığı tedavimi defaten ertelemiş olmanın olumsuz etkilerini yaşadığım ve bu yüzden işletmeden hizmet alamayacağımı, tedavime başka yerde devam etmek zorunda olduğumu ve ücret iademi talep ettim. Ancak sadece maseter botoks ve hediye olan dolgu işleminin ilk seansı başlatıldı, sonrasında doktor eksiklikleri sebebiyle, yani kendi kusurları yüzünden devam edilememiş olmasına rağmen ücret iademi kabul etmediler. Ayrıca sözleşme belgesi en alt kısımda 'taahhütname' başlığı altında yer alan 6. madde 'Seansa üst üste gelmediğiniz takdirde işlemin yapılmış sayılacağı anlatıldı mı?' ibaresi yer almakta. Ancak otomasyonla gelen randevu mesajlarına binaen telefonla arayıp iptal ediyorlar. Bu durumun da iyi niyetten uzak olduğunu düşünmekteyim. Uyandırdıkları şüphe üzerine iptal ettikleri randevularımla ilgili WhatsApp yazışmalarım, yapmış olduğum ödeme dekontum, randevu bildirir gönderdikleri mesajlar ek olarak belirtilmiştir. Ayrıca başlamak zorunda olduğum tedavi sürecimdeki gecikme ağız ve diş sağlığımda ağrıların artmasına, can acısıyla psikolojik olarak stresli günler geçirmeme ve uyku düzenime de sirayet ederek olumsuz etkilemekte. Benim sağlığımla ilgilenebilmem için ivedi şekilde ücret iademi gerçekleştirilmesini talep ediyorum.

Tüketici Hakem Heyeti başvuru tarihi ve formum, mesajlar, dekont ve kararım ektedir.

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Esteworld Ödeme İadesi Sorunu Ve Güven Kaybı

Time Estetik'te Randevu Ve Fiyat Bilgisi Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

14 Ağustos 2025 16:29
time-estetikte-randevu-ve-fiyat-bilgisi-sorunu-nedeniyle-magduriyet-2.jpg
time-estetikte-randevu-ve-fiyat-bilgisi-sorunu-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

AZT Clinic (Ataşehir) Azt Clinic Botoks Sonrası Gülemiyorum Çiğneyemiyorum

15 Mart 2024 11:51