McDonald's Kalitesi Hijyen, Kalite, Lezzet Kalmadı!

10 Haziran 2024 00:30

Sayin yetkililer merhaba, bu şikayetim Umarım bolge direktör lerinize ulaşır.

Uzun suredir McDonald's müşterisiyim çocukluğumun en büyük keyfi bu restorant grubu ne yazık ki eski kalitesi yok! Hıjyen yok! Kosa kosa geldiğim yere artık yoklukta kalmadıkça gelmiyorum. Nedeni ne mi? Hijyen kalite, servis ne ararsınız?

Verdiğim paranın karşılığı bu değil, buruşmuş patates ve et mi kağıt mi ne olduğu belirsiz köfte mi ya da c peyniri erimemiş bir hamburger mi!

Farkına varın bunun oturduğunuz ofislerden rakamlara bakarak yönetmek olmaz, dünyaca unlu bir markanın turkiye ayağının bu hale gelmesi, hamburger deyince akıllara gelen McDonald's algısını bitirip ahmet mehmet burgerleri meshur etmeyi kendi ellerinizle basardınız :),

Gözümün önünde kolama buz koyan çalışan kürek nedir kullanmıyor elini sokarak kolama buz attı! Herkesin kini o sekil doldurdu koli form bakteriden haberiniz var mi? Nasıl bulaştığı hakkında çalışanlarınız bilgi limi? O buz küreğinin neden orada durduğunu biliyorlar mi?

Diğer çalışan ağzını burnunu silerek patates doldurması? Diğer çalışanın ise hem patates hem kasaya, hem kolaya dokunması çapraz bulaşma nerede kaldı arkadaşlar?

Masalar yağ içinde orayı arada silen personel aynı bezle o masadan o masaya sürüyor, yüzey temizleyici kullanımı yok zaten!
Patates makinesinin etrafındaki yağ pislikleri görünmeyecek gibi değil arkada neler oluyordur acaba?

Gerçekten kalitenizi böyle düşürmekte çok basarili oldunuz artık diğer a markasi b markasını kullanıyorum.

Umarım bu şikayetimi ciddiye alır gündem konunuz yaparsınız.

10 Haziran 2024 09:41 (Şikayetten 9 saat sonra)

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir McDonald's Şubesinde Hizmet Ve Temizlik Sorunları Yaşadım

11 Ağustos 2025 03:02
Belgin sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2024 01:47
"Ertesi gün arayıp aynı siparişi yeniden ve hijyenik bir şekilde gönderdiler. Umarım yeni bir şikayet kaydı oluşturacak bir olumsuzluk daha yaşamam. Her insan sipariş verdiği an sorunsuz yemek yemek ister. Teşekkürler..."

14 Temmuz 2024 23:23
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 19:44

14 Eylül 2023 02:03