19 Temmuz 2024 19:17

Matadorbet'te bir haftadır aktif olarak oynuyorum ve 20 bin tl'ye yakın yatırım yaptım. Oyunlardan birinde ödeme alamadım. Yatırdığım para beş on dakika yerinde sayıyor, sonrasında ise direkt bitiyor. Oyunlar güzel giderken bir anda oyun ekranı yenilenip oyunların kazandırmaması sağlanıyor.

Spinlerde sürekli yaşadığım olay şu: yukarıda 200 kat çarpan varken bir çarpan gelmezken, 1 TL olunca şelale gibi yağıyor. Oyuna müdahaleler yüzde yüz var. Oyun oynarken keyif almak ister insan, değil mi? Emin olun, gram keyif vermiyor. Ellerinden geldiğince müdahalede bulunuyorlar. Çok pişman oldum. Bu kumarı zaten kaybedeceğimizi bile bile oynuyoruz.

Şans falan değil, olay zevk ve keyif için oynanıyor. Demem o ki, şu yaşıma kadar birçok sitede oynadım, bundan kötüsünü görmedim. Elimi ayağımı çektim. Ha verecek ha verecek diye diye hep aldılar, ucundan bile koklatmadılar. Daha büyük siteler var, aşağıya aldığım spinlerden girdiğim oyunların ekran görüntülerini koydum. Verdiği ödemeler şaka gibi, hepsinde de böyle.

profile profile

Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Devrim
29 Kasım 2023 13:20

Gülçin
26 Aralık 2023 12:19

Muhammed
21 Şubat 2024 12:20
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Matadorbet'te Kazanç Hayal, Kayıp Gerçek

Deniz