Kerem sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 11:10

Marshall plastik silinebilir boya aldık. Koçtaş'tan iç cephe kristal rengi olan rengi beğendik karteladan fakat kartelada olan renkle alakası olmayan bir renk çıktı ortaya. Koçtaş'a götürdük, kabul etmediler. Bizden kaynaklı değil, iade alamayız dediler. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştık. Buz mavisi açık mavi incecik bir renk koskoca acayip bir mavi renge dönüştü. Hem boyacı yevmiyesi hem de 15 kg boya zararım var. Kesinlikle kimseye önermiyorum. Yerine Polisan Elegance aldım, birebir uydu renk.

14 Temmuz 2024 11:38 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

Kerem
Kerem
16 Temmuz 2024 14:18
Marshall Boya Kristal Rengi Koyu Mavi Çıktı

Duvardaki renk mas mavi karteladaki buz kristali duvarda öyle görünüyorsa duvardaki rengi koyunuz o zaman bir zahmet!

Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 19:04
Marshall Boya İle Duvar Terleme Sorunu
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Silinebilir Boya Hayal Kırıklığı: Çocuk Odasında Mağduriyet

21 Ağustos 2025 16:09
Silinebilir Boya Hayal Kırıklığı: Çocuk Odasında Mağduriyet
silinebilir-boya-hayal-kirikligi-cocuk-odasinda-magduriyet-2.jpg
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Boya Sil Pak Evimi Silip Geçti Pak İse Paklayacak Yer Bırakmadı

25 Temmuz 2023 02:29
Leyla sonuçtan çok memnun

26 Mart 2025 10:21
"Gerçekten hayatımda ilk defa bu kadar markasının arkasında duran bir firma gördüm. Tebrik ederim 1 saat içinde çözüme kavuşturdular. Boyanın rengini değiştirdik. Hem bayi hem arayan Onur Bey çok anlayışlı davrandılar. Tebrik ederim firmayı tekrardan. Şikayetimi kaldırmama sebebim firmanın ne kadar profesyonel olduğunu belirtmek için."