İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Mars Electric Mars Oda Termostatı

22 Kasım 2023 10:40

Merhaba, Mars S15 termostatım çalışmıyor. 3 gündür ne Ş***********'nun Mars Elektrik sitesinden herhangi bir 'bana ulaşın' veya 'servis talebi' formu doldurabiliyorum (site sürekli hata veriyor) ne de internet sitesindeki telefonlardan cevap alabiliyorum. Sözde WhatsApp destek hattına yazıyorum; tek cevap 'merhaba', başka bir dönüş yok. Ana merkezi arıyorum, termostat servisine aktarıyorlar; orada da telefonu açan yok. Başka bir departmandan servis sorumlusu Ç****** Bey'in telefonunu veriyorlar, o da cevap vermiyor. Garantili ürünümüz için servis bile çağıramıyoruz, bu durum kabul edilemez.

05 Aralık 2023 17:40

Gerçekten tebrik ediyorum sizi! Garantili, faturalı ürüne servis bulamadık. 17 kasımda İzmir çiğlideki servise ürünü zar sor teslim ettik, bugün hala ( 5.12.2023) "yok 300 TL'ye size 2. El başka cihaz verelim", yok "ürün kullanılmış onun için garanti dışı kalır" gibi söylemler ile hala bir sonuç bir karar yok. Bu kadar lakayıt firma görmedim.

23 Ocak 2024 16:19

Ben bu firmadan garanti süresi içinde hizmet alamadım ve yasal süreç başlatıyorum. Neden?

Neşeli
Neşeli

Ben size yardımcı olayım

Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

Mars S45 Uygulamasında Israrcı Sıcaklık Ve Mod Hataları

Seyfettin
22 Ekim 2025 20:11
Mars S45 Uygulamasında Israrcı Sıcaklık Ve Mod Hataları
mars-s45-uygulamasinda-israrci-sicaklik-ve-mod-hatalari-2.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Mars Electric Garanti Sonrası Onarım

05 Ocak 2024 22:49