Marmara Nakliye  Eşyalarımıza Zarar Vermişler

29 Mart 2023 09:35

Marmara nakliyat'tan taşınmamız için hizmet aldık. Aldığım güne o kadar pişmanım ki hangi eşyam kayıp acaba diye oturup düşünmekten yoruldum! Bu firmadan eşyalarımızı toplamaları ve taşınma konusunda anlaşmıştık. Eşyalarımızın hepsi yarım yamalak alınmış. Eve geldik önce tabaklarımız çıkmadı bütün kolileri açtık tabaklar yok. Bizde değil diyorlar e bizde de değil diyorum bilmiyoruz diyorlar.

Eşim apar topar taşındığımız eve gitti tabaklarımızı, bulaşıklığımızı ve bir sürü eşyamızı evde buldu! Firmanın toplaması gereken eşyalarımızı kendimiz gidip topluyoruz. Bugün de bebeğimin odasının halısının olmadığını fark ettim az önce de balkon camındaki storumun olmadığını fark ettim. Evi sattığımız insanları aradık evde olmadığını söylediler resmen göz göre göre eşyalarımız kayıp oldu!

Verdikleri hizmetten asla ama asla memnun kalmadım, para ziyanlığı resmen! Ve kısacık bir yürüme mesafesi için +4700 TL gibi fahiş bir para istendi şaka gibi. Bu paraya başka firmalar taşıma yapıyorlar deyince indirim yaptılar ancak. Hiç memnun kalmadık çok pişmanım hep eşyalarımıza zarar vermişler tüm mobilyalarda çizikler, çatlaklar, kırıklar var. Her koltuğun ayağı sallanıyor parçalar kayıp yazık.