Visit
to read complaints and reviews, or file yours.
Burak sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Mariobet Site Kapalı Uyarısı

Burak
08 Temmuz 2023 21:18
589Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim üzerine ilgi alaka ve tutum gerçekten mükemmel sorun çözüme kavuştu başta Ece hanıma teşekkür ederim gerçekten bu işi hakkıyla yapan birisiymis.”
Saatlerdir siteye giremiyorum güncelleme var birazdan düzelecek deniyordu artık site kapalı diyor ne zaman sona erecek bu güncelleme içeride param da kaldı çekmek istediğimde beni siteden atıyordu. Devamlı hata alıyorum hiçbir bilgilendirme yok kimseye ulaşamıyoruz
Burak
09 Temmuz 2023 13:19
09 Temmuz 2023 13:36 (Şikayetten 16 saat sonra)
Gökhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Gökhan
16 Ekim 2023 16:27
1.952 Mariobet Paramı Çekemiyorum Paramın Hemen Verilmesini İstiyorum

Osman
08 Aralık 2023 20:41
6.274Paramı çekemiyorum, yatırınca anında yatıyor fakat çekmek istediğimde iki saat deniliyor. Paramı hemen çekmek istiyorum. Bu sorunun hemen çözülmesini talep ediyorum. Aksi takdirde şikayet edeceğim. Bu siteye hata yaparak para yatırdım. Onca site varken bu siteye nasıl denk geldim anlamıyorum.
Ahmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Mariobet Hesap Silmeme Yardımcı Olun

Ahmet