Merve sonuçtan hiç memnun değil

Akasya AVM Mango Çalışanları Çok Kaba! Ve Satış Yapmak İstemiyorlar

Merve
15 Şubat 2024 01:01

Bugün akşam saat 19:52'de Mango Akasya mağazasına girdim. Kapanış saatine az bir zaman kala hızlıca bir kazak beğenerek kasaya yöneldim. Kasada çalışan bayanın meşgul olduğunu görünce, daha önce gözüme kestirdiğim bir kot pantolonu almak için izin istedim. Bedenimi ararken düzeni bozmamaya özen göstermeme rağmen, kendi reyonu olmayan oldukça sinirli bir çalışan olan Z***** Hanım, yanıma gelerek yüksek sesle 'Bize söyleseydiniz, biz yardımcı olurduk, dağıtmanıza gerek yoktu.' dedi. Hayatımda ilk defa bu kadar sinirli ve motivasyonsuz bir mağaza çalışanıyla karşılaştım. O sırada erkek bir çalışan da reyonda bulunuyordu ancak başka bir bayan çalışanın müdahalesiyle karşılaştım. Mango'da çalışarak bu şekilde müşterilere karşı tavır almak, markanın müşteri kaybetmesine neden olur. Mağazanın itibarı sarsılır ve insanlar başka Mango mağazalarını tercih edebilir. Bu tutum, mağazanın cirosunun düşmesine ve hatta kapanmasına yol açabilir. Bu sinir ve öfke neden kaynaklanıyor anlamış değilim. Eğer tüm çalışanlar aynı düşünceyi paylaşıyorsa, Mango adına üzüldüğümü belirtmek isterim. Sizinle paylaşmak istedim, çünkü hayatımda ilk kez bir mağazadan neredeyse atılacak duruma geldim.

Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
15 Şubat 2024 14:09
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
23 Temmuz 2024 20:37