Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 18:47

Madame Coco internet sitesinden alışveriş yaptım, sonuç bu: İnternet sitesinde siparişim 'teslim edildi' olarak görünmüyor ve iade oluşturamıyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Mağazaya gidiyorum, fakat mağaza genel merkezle iletişime geçemiyor. Her mağaza farklı prosedür işletiyor. Bir mağaza 'Değişim yapabilirim ama elimde ürün yok' diyor, diğer mağaza ise 'Değişim yapamayız, iade yapmanız gerekiyor' diyor. Sipariş 'teslim edildi' olarak bile görünmezken ben nasıl iade yapabilirim? Mağduriyetim nasıl karşılanacak? Artık verdiğim paranın peşinde değilim. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Madame Coco yönetimi, bir mağazacı perakendeci olarak utanç duyuyorum. Buradan biri umarım sorunuma çözüm bulur ama bu değişim çözümü değil; ürün ve para iadesi olacak. Bir daha sizden alışveriş yapmayacağım ve çevreme de bunu anlatacağım. Sosyal medyada her yerde sizi etiketleyeceğim. Problem para değil; problem, kurumsal bir firmanın bana yaşattığı mağduriyet.

29 Aralık 2023 12:47 (Şikayetten 17 saat sonra)
29 Aralık 2023 12:47
29 Aralık 2023 14:35
Madame Coco'da Yaşanan Alışveriş Sorunları

Faturam yok ki, siparişim teslim edildi olarak bile görünmüyor, yazılan şikayetleri gerçekten okuyor musunuz yoksa her cevabınız bilgisayar tarafından mi gönderiliyor? Faturamı iletin size kusurlu ürünlerinizi geri göndereyim

29 Aralık 2023 14:36

Ayrıca PTT Kargo diyorsunuz ama gelen kargo Aras Kargo, kargolarınız bile tutarsız. Nasıl göndereceğim ben bu kargoyu kargo firması belli olmadan, fatura olmadan?!?

30 Aralık 2023 14:26

Yani ne zaman cevap vermeyi düşünüyorsunuz iade süresi geçtiği zaman mi? Yeni yıl hediyesi alayım dediğim düştüğüm duruma bak

02 Ocak 2024 12:35

Şu anda telefonda müşteri temsilcinize bağlanmaya çalışıyorum fakat telefona çıkan yok. Şikayetim hala çözüm bulmadı, parayı çekmesini çok iyi biliyorsunuz fakat kaliteli hizmet anlayışınız sıfır. Buna nasıl çözüm bulacağız, size nasıl ulaşacağım?

07 Ocak 2024 19:20

Hala bir cevap yok, resmen kurumsal bir firma tarafından dolandırıldım

02 Ocak 2025 12:49

20 Aralık 2023 20:49

27 Aralık 2023 10:47
Gamze sonuçtan memnun değil

17 Aralık 2024 12:02
Madame Coco Online Alışverişte Hüsran: Yanlış Ürünler Ve İade Sorunu
Madame Coco Online Alışverişte Hüsran: Yanlış Ürünler Ve İade Sorunu
Günay sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 01:31