Meltem sonuçtan hiç memnun değil

ArenaPark Madame Coco Telefonlara Bakmıyor, Müşterisiyle İlgilenmiyor!

16 Eylül 2024 15:05

15 Eylül 2024 tarihinde Madame Coco'dan örtü aldım. Bana 2 adet lazımdı fakat 1 adet vardı gittiğim mağazada onu aldım diğerini farklı şubelerden bakarım diye düşündüm, bana İstanbul Forum ve ArenaPark şubesinde olduğunu söylediler. Daha öncesinde de online'a bakmamı söylediler mağazada ürünü alırken fakat online olarak hiç gözükmüyordu. Var olduğu söylendiği için 16 Eylül 2024 tarihinde İstanbul foruma gittim ürünün olmadığını, mağazaya gitmeden önce aramamı söylediler. Orada da ürünün adını dememe rağmen yetmedi bu sefer barkod istediler, neyse onu da buldum, baktılar, olmadığını söylediler. En çok nerelerde göründüğünü söyleyebileceklerini söylediler. ArenaPark şubesinde 3 adet olduğunu söylediler. İki gündür ArenaPark söylendiği için güvendim bende bunun üzerine Arena park Madame Coco şubesine gitmeye karar verdim. Gitmeden önce şubeyi defalarca aradım asla cevap verilmedi. Aynı gün içerisinde ArenaPark Madame Coco şubesine uğradım; ürünün depoda kolide olabileceğini söylediler, online takip etmemi söylediler. O kadar çalışan bir telefona nasıl bakamadı ben gelmeden aradım çünkü, orası apayrı bir konu! Böyle bir saçmalık nasıl olabilir! Müşteri gelmiş oradan oraya gönderip yanlış yönlendirip durmuşsunuz bir de üzerine kolide olabileceğini, depoda olabileceğini söyleyip online'a yönlendiriyorsunuz! Zahmet edip baksaydınız! Müşteri oraya gelmiş, sizin şubelerinizden yönlendirmişler siz koli diyorsunuz, depo diyorsunuz. Bu nasıl bir anlayış! Telefonlara bakmayın, ürün depoda deyin, online olarak takip edin deyin! Bu nasıl bir şey ya! Saygısızlık resmen! Ya oradan oraya yönlendirmeyin o zaman ya da telefonlara bakın! Siz ikisini de yapmayıp müşterilerinizi mağdur ediyorsunuz! Böylesi bir firmaya hiç yakışmadı! Bir daha asla alışveriş yapmayı düşünmüyorum! Tek adet kaldı elimde bana iki adet lazımdı şimdi onu da iade edeceğim! Yazıklar olsun!

16 Eylül 2024 15:32 (Şikayetten 26 dakika sonra)
Meltem
Meltem
16 Eylül 2024 20:49

Yani bu benim giden zamanımı, harcadığım çabayı, giden maddiyatımı geri getirmeyecek! Doğru düzgün bilgi verilse hiç gitmemeyi tercih ederdim. Aldığım cevaplar yanlış ve yanıltıcıydı. Oradan oraya sürüklendik resmen! Çalışanlarınız asla yardımcı olmuyor. Üstten şöyle bir bakıp yok deyip bizi geçiştiriyorlar çoğunlukla. Depoda, kolide deyip ürüne gidip bakma zahmetinde bulunmamak ne demek! Biz bilmiyormuşuz gibi bir de online diyorlar ürün online olarak yok ki gelmişiz yani! Biz müşteriyiz ürün için geliyoruz, aldığımız cevaba bak! Onlarca sorgulama yaptıktan sonra ancak ya cevap alabiliyoruz ya da yine alamıyoruz! Telefon konusuna değinmiyorum bile! Sistem, işleyiş yerlerde!

08 Temmuz 2024 17:13
Madame Coco Alınan Ürünün Kasada Kontrol Edilmemesi İle Ürünün Eksik Çıkması
İdil sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 16:31

11 Ocak 2024 19:08
Madame Coco Online Satış Sitesinden İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Murat sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 22:54

24 Ağustos 2024 12:13