Saba sonuçtan hiç memnun değil

Luvimed Clinic Ataköy Şubede Botox

25 Ekim 2023 15:09

Bundan 20 gün önce hiç ama hiç ihtiyacım olmadığı halde botoks yaptırmaya gittim Ataköy şubeye (ilk kez) normalde kaş göz mesafem ideal ve açık, beni odaya aldılar Dr. Bey (dövmeli küpeli biri) sürekli teliyle mesaj halinde benim girmemi bile fark etmedi, sedyenin başına geldi. Sadece daha fresh bir görüntü istediğimi söyledim mimiklerimin kaybolsun istemem ısrar ettiğim halde 3 gün kaşlarında düşme yaşadım. Göz kapaklarım inanılmaz derecede düştü sabahları gözüm zor açılıyordu ve mimiklerimi tamamen kaybettim kliniğe durumu paylaştım. Ziyarete gitmemi istediler ama Ataşehir ana merkeze gitmek istedim. Oradaki Dr. botoks çok geniş bölgede yapılmış olduğundan dolayı müdahale edilmiyor dediler. Tekrar Ataköy şubeye geçtim beni bu hale getiren Dr.ın bilgilerini alıp şikayet etmek için benimle paylaşmadılar ve Dr. Doğu görevinde bizimle çalışmıyor dediler! Ve şikayetten vazgeçirtmek için tekrar iğne yaptırdılar. Bu etkiyi azaltır dediler! Ki o da bir işe yaramadı ve hala göz kapaklarım ve kaşım inanılmaz düşük ve çirkin bir ifade aldım gerçekten gittiğimden 1000 kat pişmanım mm keşke merak edip gitmeseydim bu etki ne zaman geçecek geçtikçe eski halime dönecek miyim hiç bilmem

29 Ekim 2023 18:34 (Şikayetten 4 gün sonra)
Saba
Saba
29 Ekim 2023 23:11

Sizden ücret iadesi isteyen kim pardon? Beni arayıp yazıyı kaldır PRP hediye alan sizsiniz! N ücret talebi? Ücret hakkında tek bir talebim olmadı! Fakat sizin hatanız yüzünden başıma gelen beni rahatsız etti Dr. Bilgileri istedim vermedeniz! 8ay bir senelik verdiğiniz hasarı Pro ile! Telafi etmeye çalıştınız! Yalanlarınızj kendinize saklayın sırf bu yalanınız için sağlık bakanlığa şikayetçi olacağım sizden! Yaptığınız yetmemiş gibi bir de iftira atıyorsunuz pes

30 Ekim 2023 16:21
Luvimed Clinic Ataköy Şubede Botox

Şikayet var sitesine yazmış olduğunuz talep ek’ te bilgilerinize sunulur.

Aygül
Aygül

Merhaba Saba hanım şikayetleriniz geçti mi? Nasıl bir süreç oldu? Ben de benzer şekilde farklı bir merkezden dolayı problem yaşadığım için merak ettim.

Sevim sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 20:29
Nurcihan sonuçtan çok memnun

Estetik Land Ataşehir/ Hatalı ve Bilinçsiz Botox

Nurcihan
13 Haziran 2023 15:40
"Mecidiyeköy şubesi çalışanı Derya Hanım oluşan problemin çözümünde çok yardımcı olmuştur. Hatalı yapılan botox işlemi Mecidiyeköy şubede Dr. Oguzhan Bey tarafından yeniden hataları düzeltmek adına yapılmıştır. Derya Hanım şahsınıza ilginiz, alakanız, problem çözme konusundaki beceriniz için teşekkürler. Estetik land firması sizin gibi bir personele sahip olduğu için çok şanslı. Bundan sonra Mecidiyeköy Şubenin bir danışanıyım. İyi çalışmalar,"
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun İlgisiz Ve Saygısız Tutumu Nedeniyle Memnuniyetsizlik

24 Haziran 2025 17:54