Luna Davetiye Davetiyelerdeki Baskı Ve Tasarım Hataları

29 Ağustos 2024 02:35

400 davetiye yaptırmak istedim. Yazıların hepsini yamuk basmışlar. Bu davetiyeler yamuk deyince yapacak bir şeyimiz yok, kullanıma engel değil diyorlar, şaka gibi. Makinemiz öyle basmış, isterseniz tekrar basarız ama ek ödeme yapmanız lazım diyorlar, resmen dalga geçiyorlar. Ayrıca yetmiyormuş gibi, 400 yamuk davetiyenin 170 tanesinin üzerinde isimler eksik basılmış ve düğün tarihlerinin bazılarında rakamlar yok, bazılarında ay yazmıyor, şaka gibi. Benim ismim Gizem ama davetiyelerin çoğuna göre ben İzem, Gize veya ZEM'im. Sinirden üzüntüden oturup ağladım, hem davetiyenin kötü hallerinden dolayı hem de hatalarını düzeltmek yerine ukalaca konuşmalarından dolayı. Ha bir de tasarımcılarını es geçemeyeceğim; her fontu başka yapan, orantısız tasarım yapan sanki ilkokul çocuğu tasarlıyormuş hissiyatı yaratan tasarımcıları var. Gerçi o kişilere tasarımcı demek onlar için büyük iltifat olur.

Gonca sonuçtan memnun

19 Eylül 2023 13:34
"2 ay sonra da olsa Çiğdem hanım beni aradı özürlerini iletti, hatalı basılan 100 adet davetiye ücretimi (200) tl iade ettiler ve bu tarz bir hatanın tekrar olmayacağını ilettiler kendilerine teşekkür ederim"
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 12:46

Melodi Davetiye Basımda Yanlış Yapmışlar

23 Temmuz 2025 14:43
melodi-davetiye-basimda-yanlis-yapmislar-1.jpg
Ahsen sonuçtan memnun

31 Temmuz 2025 19:08
"Sorun halloldu teşekkürler"
davetiye-siparisim-kayboldu-ucret-iadesi-yapilmadi-magdur-edildim-1.jpg

İnci Davetiye Davetiyem Okunmuyor Ama Kabul Etmiyorlar!

20 Mart 2025 10:42