Selahattin sonuçtan memnun değil

Kazançlarım Haksızca Silindi

Selahattin
01 Kasım 2024 10:14

Loyal bahis 32.482 TL kazancımı silmiştir. Bir gün önce de 35.000 TL'mi almıştır. Neymiş, 750 TL yatırım yapınca kazanç 50 katına çıkınca alınıyormuş. Bunun bilgisi verilmedi, söylenmedi. Kimse tarafından kazanç elde ettiğim parama göz göre göre el konmuştur.

01 Kasım 2024 10:11

31.10.2024 loyalbahis sitesinde Yatırmış Olduğum 750 TL ile şansımı denemek istedim Ve bu sonuç ile güzel hir kazanç elde ettim 52.480 TL yakın bir kazancım oldu çekmek isterken Loyal bahisteki ilgi birim ve çalışanları bu kazancın geçersiz olduğunu bana söylediler Ve hiçbir şekilde Kazancımı bana ödemediler Güven meyin kesinlikle loyalbahis sitesine ve kendilerine Yazıklar olsun diyorum Allah'a havale ediyorum hepsini Yatırım yaparak oyuna gir kazan Ama kazancın yok Geçersiz miş Ben yatırım yapıp oyuna dahil olmuşum Banos ya da frespin almamışım Loyalbahis sitesine yakıştırmadım doğrusu Meğersem doğru kişiler değil Yanlış kişiler varmış

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 14:15
Loyalbahis Sitesi Slot Kazancımı Sildi.
Furkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Kazancım Haksız Yere Silindi: Güvenilir Olmayan Bahis Sitesi

Furkan
22 Mart 2025 15:32
Kazancım Haksız Yere Silindi: Güvenilir Olmayan Bahis Sitesi

Royalbet'te Kazanç Kaybı Ve Ödeme Sorunu!

30 Mart 2025 01:50
Emre sonuçtan hiç memnun değil