Lordom Bomonti Yanıltması

23 Mayıs 2024 00:19

Evlilik yıldönümümüz ve doğum günümün aynı olduğu günü kutlamak için eşim ile Bomonti'de yeni nesil bir meyhaneye gittik. Fix menü için rezervasyon yaparken mekanın özellikle yoğunsa rezervasyon yaptırmak istediğimizi söylememize rağmen neredeyse bos denecek kadar az bir müşterisiyle kendimizi eğlendirmeye çabaladık sadece DJ müzikleri ile. Kandırılmıştık ama bizim takıldığımız daha çok hesap kısmi oldu. Fix menü istediğimizi söylememize rağmen hesaba extra 500 TL rakı fiyatı ile extra 110 TL peynir fiyatı eklemeleri çirkince idi. Rakı tercihimizi sorduklarında Tekirdağ dedik meğerse Fix menü içindeki Yeni Rakı imiş. Extra yazacaklarının bilgisini vermedikleri rakı tercihi sundular anlayacağınız. Peynir tabağı extra mi ne kadar diye özellikle eşim sordu 55 TL dediklerinde kalsın demesine rağmen getirdiler biz de ikram sandik yedik. Kalsın dediğimiz peyniri bile iki kati olarak hesaba eklemişler. Hesap geldiğinde bunları kibarca belirtmemize rağmen Fix menüde her zaman böyledir gibi tam açıklayıcı olmayan mantıksız bir cevap aldık. Düzgün insanlardık eğlenmeye gelmiştik sorun cikartmak gecemizi mahvetmek istemediğimizden kibarca kazıklandığımızı da kabullenip uzatmayıp ödeyip çıktık. Keşke özel günümüz için küçük bir ikramları ya da hoş bir davranış jestleri bari olsaydı da değdi diye düşünebilse idik. Bomonti'ye de yakışmamış.

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

52 Karaköy Tam Bir Hayal Kırıklığı Yaşadım

16 Kasım 2023 17:13
Aslihan sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 00:15

07 Ekim 2024 20:34
Eda sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Maide Meyhane Şikayetçiyim

08 Temmuz 2024 12:29
İstanbul Maide Meyhane Şikayetçiyim
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 09:01