Loop Aksesuar Bujiteri Küpe Sorunu

Loop Aksesuar Bujiteri Küpe Sorunu
16 Temmuz 2023 21:20

Sürekli alışveriş yaptığım Loop butikçisi Eskişehir Doktorlar Caddesi şubesinden aldığım taşlı kalp küpe ilk takma aşamasında çivi kısmı elimde kaldı. Akabinde Loop şubeye gittiğimde kesinlikle çözüm üretilmedi. Firmayı anlıyorum kullanımı bağlı olduğunu düşünüyorlar fakat gerçekten bir Loop müşterisi olarak memnuniyet duyduğum bir firmanın bu derece ilgisiz, kayıtsız kalmaları ve olaya sahip çıkmamaları beni çok üzdü. Çevreme önerdiğim bu firmayı bundan sonra kesinlikle önermeyeceğim ve alanlara da engel olacağım. Kendim de alışveriş yapmayacağım. Bu kadar pahalı ürünler satıp ardında durmaması hiç yakışmadı. Umarım bu mesajım dikkate alınır mağduriyetim giderilir.

Sultan
Sultan

Bende dün Kütahya sevgi yolundaki şubesinden hediyelik bir sürü alışveriş yaptım bir de bir çift küpe aldım sabah kulağıma takarken ucu elimde kaldı o kadar paraya o kadar basitmiş ki neyse dünkü davranışlarına göre. Gönül rahatlığı ile gidip değiştirmek istediğimi söyledim değiştiremem dedi e dün aldım daha neyapabiliriz o zaman dedim hiçbir şey yapamam dedi şaka mısınız siz ya hani aradan birkaç gün geçse anlıcamda bu nasıl hak nasıl adalet nasıl bir satış bir daha da o mağazadan ne bir şey alırım ne de arkadaşlarımı yollarım yazıklar olsun sizin satış politikanıza

Fatma
Fatma

Şikayetim üzerine mağduriyetim giderildi. Loop yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederim

Loop Aksesuar Sahte Çelik Satıyor

08 Ağustos 2024 15:12
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Loop Aksesuar Çelik Tektaş Yüzük

20 Temmuz 2023 12:10