Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Muayene Randevusunda Yaşanan Tatsız Deneyim

23 Şubat 2024 11:24

Lokman Hekim Demet Evler'de ortopedi bölümüne muayene oldum. Etlik Lokman Hekim'e MR randevusu verdiler. Uzaktan geldiğimi söylediğim halde, 10-15 dakika geç kaldığım için hiçbir iş yapmaya yanaşmayan, 'Tamam geç kalmışsınız, yardımcı oluruz.' diyemeyen, ilgi ve alakanın sıfır olduğu, aciz ve iş bilmez bir kurum. Giden yakınlarınıza da söyleyin, gitmesinler. Ben bir hafta bu MR için bekledim, 10-15 dakika geç kaldım diye 'MR'a alamayız.' dediler. Arkadaşlar denilip geri gönderildiğim, sağlık kurumu olmaktan çok paralı bir kurum olduğunu düşündüğüm bir yer. Ancak bunu bilerek gidin, eğer giderseniz.

24 Şubat 2024 00:10

23/02/2024 Cuma günü bir hafta önce randevu verdikleri MR çekimi için gittiğim ve uzaktan geldiğimi trafik vb. Şeylerden dolayı 10-15 dakika randevuya geç kaldığımı söylediğim halde ilgilenilmeyen ve yardımcı olunmayan Etlik lokman hekim hastahanesi ve çalışanları ne bir insanın halinden anlıyor ne derdini dinliyorlar üzerine bir de sağlık sigortamdan yapmadıkları işlem olan iki adet MR çekim işleminin ücretinin parasını almışlar bunu da ben dikkat etmesem sigorta şirketim olan Türkiye sigortayı arayıp ne ücreti tahsis ettiler diye sormasam haberimiz olmayacak provizyon onayı aldık adı altında MR çekmedikleri halde MR ücretini almışlar sigorta şirketinden. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır artık Allah bunların eline düşürmesin kimseyi ve şunu söyleyeyim Etlik Lokman Hekim Hastanesi o parayı acilen geri verin bu yaptığınız resmen dolandırılmak MR randevusuna 10 dakika geç kaldım diye suratsız çalışanlarınız MR çekemeyiz saatiniz geçmiş deyip geri gönderdiler beni. Sonra şikayet var'a yazdığımı görüp arayıp ne yapabiliriz şikayetinizi silin lütfen diye arayabiliyorsunuz ama bu ücreti MR çekilmediği halde yinede aldık dememeniz de ayrı bir ayıp siz sağlık kurumusunuz tüccar değil tüccar bile yapmadığı işe ücret almaz. Madem itibarınız bu kadar önemli idi bu yapmadığınız 2 adet MR çekim ücretini neden tahsis ettiniz edebildiniz. Çalışanlarınızın hali tavrı yaklaşımı ve çekilmeyen 2 adet MR ücretini alan zihniyetiniz ile kendi kendinizi itibarsızlaştıran sizsiniz Etlik Lokman Hekim Hastanesi. Yazıklar olsun sağlık sektörü ne hallerde nelere tenezzül eder olmuş.

26 Şubat 2024 21:23 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri İlgisiz Doktorlar Ve Sürekli Sorunlar

28 Şubat 2025 18:21

27 Kasım 2023 17:46

04 Haziran 2024 19:17
İrem sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 11:41

04 Eylül 2023 12:50