Loca Cafe Restaurant Sorumsuz Personeller Ve İşletme

10 Eylül 2023 23:11

Kesinlikle kötü bir yer çalışanları çok sorumsuz 10 Eylül pazar günü ailecek gittik çocuğumuzu oyun parkına soktuk çalışan 3 personel var 2 kişi mola adı altında müdürden habersiz sigara içmeye çıkıp çocukları orada tek başına bırakıp oturup sohbet ederken oğlumu oradaki iki çocuk ittirip dövmüşler.

Oğlum nerede diye sorduğumda kasadaki kız bilmiyorum cevabını verdi. Kendi kendime girip çocuğumu korkmuş ağlamış halde top havuzunda buldum. Zorla çalıştırılan kişi varsa bir an önce işine son verilsin

Hamdi
Hamdi

Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimden dolayı üzgünüzü dile getirmek isteriz. Aynı ismi taşıyan birkaç işletme olabileceği düşüncesini göz ardı etmeden yaşamış olduğunuz Bu üzücü deney mi dile getirirken işletmenin bulunduğu şehir ve ilçeyi belirtmeniz daha doğru olurdu çünkü aynı faaliyeti gösteren ve aynı isim altında çalışan bahsettiğiniz veya veya Bahsedilen firma ile hiçbir bağlantımız olmadığı halde sırf isim benzerliğinden dolayı biz de zan altında bulunmaktayız işletmemizde herhangi bir oyun salonu oyun parkı veya top havuzu bulunmamaktadır. Yazılmış olan şikayetin tarafımızda bir ilgisi olmadığı sadece isim benzerliğinden dolayı Bu düzeltme yazısını yazmış bulunmaktayız Sancaktepe loca cafe

05 Nisan 2025 03:30

31 Temmuz 2023 22:09