Ece sonuçtan hiç memnun değil

Litore Resort Hotel Balayı Tatilinde Hayal Kırıklığı: Hizmet Ve Kalite Sorunları

06 Eylül 2024 13:33

Öncelikle balayı paketi almamıza rağmen çay bile kısıtlı verildi. Kullanılan havlular için iyice kirlenmeden değişmiyor denildi. Personel kendi arasında müşterilerin önünde küfür içerikli diyaloglar kurdu. Balayı özel alacarte restoranda gelen yemeklerin kısıtlı olduğu belirtildi. Doymadan kalktık. Yemek bitiş saatine yaklaşıldığı anda siz masada yemek yerken masanızdakiler toplanıyor. Yemek boğazınıza diziliyor. Plaj havlusu kart karşılığında veriliyor. Minibar doldurulmuyor, tuvalet kağıdı yok, yani çalışanlar işini yapmaktan aciz. Restoran ürünleri kalitesiz ve kötü. 4 gece konaklamada 3 gece mide problemi yaşadık. Odamız için deniz manzarası sözü verilmesine rağmen sürekli geçiştirildik ve istediğimiz odayı alamadık. Parasını ödemiş olmamıza rağmen. Gün içi aktiviteleri yabancı dili dahi olmayan bir personel tarafından çocuk eğlendirir gibi yapılıyor. Otelin tek iyi yanı akşam saat 21:30'da başlayan programlar. Bir de barda çalışan arkadaşların ilgisi iyiydi. Balayımız üzülerek söylüyoruz ki hiç memnun kalmadık. Gerçekten bu deneyim için çok üzgünüz.

06 Eylül 2024 13:17

Öncelikle Balayı paketi almamıza rağmen çay bile kısıtlı verildi. Kullanılan havlular için iyice kirlenmeden değişmiyor denildi. Personel kendi arasında müşterilerin önünde küfür içerikli diyaloglar kurdu. Balayına özel alacarte restoranda gelen yemeklerin kısıtlı olduğu belirtildi doymadan kalktık. Yemek bitiş saatine yaklaşıldığı anda siz masada yemek yerken masanızda ki ürünler toplanıyor. Yemek boğazınıza diziliyor. Plaj havlusu kart karşılığında veriliyor. Minibar doldurulmuyor tuvalet kağıdı yok yani çalışanlar işini yapmaktan aciz. Restorant ürünleri kalitesiz ve kötü. 4 gece konaklama da 3 gece mide problemi yaşadık. Odamız için deniz manzarası sözü verilmesine rağmen sürekli geçiştirildik ve istediğimiz odayı alamadık parasını ödemiş olmamıza rağmen. Gün içi aktiviteleri yabancı dili dahi olmayan bir personel tarafından çocuk eğlendirir gibi yapılıyor. Otelin tek iyi yanı akşam saat 21:30 da başlayan programlar. Bir de barda çalışan arkadaşların ilgisi iyiydi. Balayımız üzülerek söylüyoruz ki hiç memnun kalmadık. Gerçekten bu deneyim için çok üzgünüz.

Serhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 13:57
Cevriye sonuçtan hiç memnun değil

Imperial Sunland Resort Hotel Hijyen Ve Hizmet Kalitesi Sorunları

23 Eylül 2023 02:34

08 Haziran 2025 01:31
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 01:32
Club Pınara Otel Kemer Tekirova Tatilköyü Fiyasko