Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 04:00

Limanbet'te yıllardır milyonlarca lira kaybettim, bir kere bile desteğe başvurup yardım istemedim. Ekstra Bonus talebinde de bulunmadım. Ancak bu yaşananlar haksızlık ve hukuksuzluktur. 100 bin tl çekim talebinde bulundum. Akşam 23.30'da, 'çekim yapayım, sonra tekrar yatırıp oynarım' dedim. Oyun oynarken bakiyem 113 bin tl'ye çıktı. 'bu nasıl oluyor? ' diye düşünürken, oynadığım para bitti ve 100 bin tl'nin hesabıma geçeceğini sandım. Ancak finans geçmişine baktığımda, çekim talebimin iptal edildiğini gördüm. İptal sebebi olarak '00.00'dan sonra talep verin' denilmiş. Ben 100 bin liradan oldum ve bunu desteğe ilettim. 'yıllardır üyenizim, 100 bini istemiyorum, bir yanlışlık yaptınız ve parayı ben kaybettim, sorumluluk bende' dedim. Eğer bu çekimi haksız yere iptal ettiyseniz, zaten saat 00.00'ı geçmişti, o zaman kayıp bonusunu vermek zorundasınız. En az 50 kişiyi bu siteye üye yaptım, büyük meblağlarda paralar yatırdım ama yapılanı siteye hiç yakıştıramadım. Bir daha sizinle çalışmayacağım. Lütfen canlı desteğin konuşma tarzını gözden geçirin.

profile profile

Burak sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 01:35

Ömer
14 Nisan 2025 05:46

İsmail
13 Nisan 2024 10:47
Sercan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Sercan
01 Mart 2025 09:06
"Sevgili Tuana desteklerin için çok teşekkürler"

İlkgül
17 Mart 2025 03:06