21 Mayıs 2024 00:0110.357

Merhaba
11 Mayıs 2024 tarihinde İzmir Optimum LG mağazasından oled 65 inç televizyon aldım.
Ürünü bir hafta kullandık
18 Mayıs 2024 cumartesi günü televizyonda “dikey beyaz çizgi “ çıktı.
Teknik servisi çağırdık. Teknik servisin inceleme sonucunu bekliyoruz
Bu sorun, ürünle ilgili kronik bir sorun mu?
Yoksa az rastlanan bir arıza mı?
Bu sorunu dünya markası olan LG ye yakıştıramadığımı da belirtmek istiyorum. Eski televizyonumuz da LG marka idi.
Ürün değişse bile şu aşamada ben, LG‘nin bu televizyon modeline nasıl güvenebilirim?

1 Şubat 2025 09:04

Yenisini talep edin. Oledlerde sadece kronik olan ölü piksel. TV yi soğuk tutun fazla karasal yayından kaçının. 2 senede o kadar dikkatli kullanmam rağmen 7 adet ölü piksel oluştu şansa 2 tanesi tam ortada. Öylece kala kaldı tamiride yok! LG TR de olur ölür vs dediler. Almanya LG paneli sıcak tutmasını karşılığında oluyor dediler. Oled TV yi sadece oyun için almıştım pişman mıyım evet. 3 sene de ne olur bilemedim. Daha bulaşmam, zaten aynı paralar projeksiyon aldım dahada oled almam

25 Mayıs 2024 14:00

Elektronik üründe arıza çıkabilir. Arızalı ürüne destek alamazsanız problem. Lütfen sonrasını da paylaşın.

12 Mart 2024 15:144.978

LG oled TV'yi 29.02.2024 tarihinde satın almış bulunmaktayım. 02.03.2024 tarihinde kurulumu gerçekleşti. 06.03.2024 tari...

LG TV Ekran Arızası Mağduriyeti

21 Ekim 2023 15:313.975

2017 yılında aldığım LG 65inç oled TV aldığım tarihten itibaren en az iki yıl içinde ekran yanması oldu ve 2019 da ekran...

Tümünü Gör

Ahmet
LG QNED86A Arızası Ve Panel Sorunu

LG QNED86AArızası Ve Panel Sorunu

İbrahim
LG Oled Televizyonda Ölü Piksel Sorunu!

LG OledTelevizyonda Ölü Piksel Sorunu!

Candeniz
LG Ürünün Arkasında Duran Bir Firma Yok